30januari- Hakuna matata

Hakuna Matata, inga bekymmer. 

Precis kommit hem efter en toppenmysig kväll med Alexandra där vi spenderade 3,5 timmar på en jättemysig restaurang med middag, många koppar te och massor av prat. Har en  känsla av att vi kommer bli stammisar där, särskilt med tanke på att vi aldrig vågar visa oss på Subway igen efter 5 månaders av besök och en ytterst pinsam situation som snyggt avslut där.. Smidiga som kylskåp, eller vad säger man?
Förövrigt har jag idag gråtit mig igenom Lejonkungen och skaffat mig en ny idol, Pumba. Tänk om man vore lite mer som en Pumba, tror deffinitivt att Ingrid Söderbäck ska efter ett vildsvins kloka ord.

Imorgon är det fredag, laddar för mys och 21års fest i Castle Rock och ser fram emot hakuna matata!
Puss&Kram
Ingrid

 




28januari- Välkommen magkatarr

Med viss ironi välkomnar jag den då och då mysiga magkattaren som igår natt gjorde sig påmind, efter att ha vaknat 4 och knappt kunnat somna om så var jag helt slut imorse och därför har dagen kännts som en evighet. Fast mitt i denna evighet kom räddaren i nöden, Alexandra! Efter 2 timmar på ett strejkande tåg kom hon äntligen fram till Littleton och då bestämde sig evigheten för att susa fram och rätt som det var kom den andra nödräddaren Lina med sin bil. Med en tunn plånbok gick de sista pengarna till Starbucks och då man sätter ihop 3 övertrötta människor kan det bli otroligt roligt, och pratet blir något som jag skulle kalla halv ur funktion;)  
Nu längtar jag till fredagen, som för tillfället känns lite för långt borta.
Puss&Godnatt
Ingrid

26januari- Det kan man visst, handlar bara om att ta risken

Lina är hemma från San Fransico och eftersom det blev inställt med starbucks idag tog vi en tremanna dejt över skype. Vi sitter och pratar om helgen som varit och Lina förklarar att det var lite jobbigt att sova om nätterna eftersom hon och hennes pojkvän Daniel var tvunga att dela en 90säng, varav fröken Godtman kommer med sina positiva ord i vardagen: 
Men Lina, det är ju bättre att trängas med Daniel, eller sova själv, bara man inte behöver sova med Ingrid.

Jag kan inte rå för att jag slänger telefoner i golvet, hoppar ut Alexandra ur sängen, tar båda hennes täcken och slåss litegranna. Alltid får jag ha hela min stora säng för mig själv då vi är här, medan  Alexandra&Lina delar på en stenhård bäddsoffa. Hellre sova själv, än att sova med Ingrid;)

Det blev kvällens skratt och jag har en vag känsla över att dessa ord kommer att förfölja mig för all framtid.....
Nu ska jag sova ( snäll som ett lamm)
Puss&Godnatt och 2 extrapussar till Lina&Alexandra, för att dom förgyller varendaste sekund här!






25januari- Alexandrahelg&Rodeo

Ja, jag är lycklig, måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördagsöndag, så är jag lycklig!

Jag hinner knappt blinka fören fredag har övergått till söndag och blir ni förvånade då jag säger att denna helg varit lika härlig som alla andra helger. En riktig Alexandrahelg som har varit perfekt, har spenderat slut pengarna på Victoria Secret, Rodeo& Starbucks och kommit till ännu en insikt i mitt liv. Det handlar om yrken, vad man vill göra i framtiden och vad man inte kan tänka sig, jag kan aldrig i mitt liv tänka mig att bli en cowboy! Inte för att jag kanske någonsin övervägt det, men nu är jag iallfall 100procent säker. Rodeo idag med Alexandra, Sophi och Violene där allting var helt galet, fullsatt med flera tusen människor, galna hästar, lasso, tjurar och som pricken över i människor på dessa djur som flög överallt. Fick verkligen USA känslan då de släckte ner och alla fick stå upp och sjunga Amerikanska nationalsången, vilken upplevelse. Efter detta begav oss jag och Alexandra till en mysig restaurang för att mysa med middag, och där hade jag kunnat stannat i evigheter. Gick från Alexandras hus och var sådär riktigt iskalla då vi kom fram till en varm, mysig restaurang med tända ljus och mysbelysning. Söndagen stora minus är dock att jag precis upptäckt att jag glömt min pyamas hos Alexandra, hur kan man sova då?! Får bli mjukiskväll, dubbla täcken och hämta den imorgon!
Hon är allt bra den där fröken Godtman.

Nystädat rum, massa tända ljus och jag ska krypa ner och kika på film, livet är bra.
Puss&Godnatt
Ingrid







23januari- Fredag&Väderomslag

Hej alla därhemma!
En gång till, men jag kan inte sluta förundras över detta väder. För två dagar sedan var det 28grader varmt i skuggan, igår låg värmen runt 23, idag då jag vaknar så snöar det. Så hejdå shorts, linne och sandaler och fram med vinterjackan igen. Just nu känns det som att dagarna susar förbi i svindlande fart, det är fredag och om några timmar blir det middag och fest med "franskisarna", rodeo och cherry finns med på helgens aktiviteter. Måste ju känna på hur det är att faktist på i en Cowboy stad! ;)
Puss&Kram
Ingrid

22januari- Underbara väder

Vaknade av att solen kikade in genom fönstret och den tredje stekande dagen är här, dock inte lika varmt som förut eftersom termometern bara visar på 22grader ( igår var det 28grader varmt i skuggan!). Detta väder gör mig helt förvirrad, fast på ett bra sätt, hur kan det pendla mellan -20 till +28 på bara en vecka, i JANUARI! Två timmars promenad med Benjamin och vi gick och kikade på hästarna för att sedan bege oss hemmåt. Nu har jag legat ute på en filt i gräset och myst i hela förmiddagen och  tänkte jag sätta igång med det där underbart roliga och städa mitt rum, så Alexandra inte får en dammattack;)  
Puss&Kram
Ingrid




Saknar dig Märlan Pärlan Davidsson!

19januari- Vira Blåtira

Jag har en känsla av att det finns en liten kis på andra sidan jordklotet som brås väldigt mycket på sin moster och tidigt lär sig utav henne!
Förövrigt har sommaren återvänt och jag slutar aldrig förundras över detta väder. För en vecka sen var det -20 för att idag tillbringa timmar  i solen med 22grader i skuggan, i januari. Underbart!

Puss på dig vira blåtira




Finns där några likheter med moster? Jag saknar dig!

19januari- " Det finns inget bättre sällskap än oss"

Hej alla därhemma!
Det är konstaterat, sant och mycket bra, att det finns inget bättre sällskap än oss. Efter ännu en fullspäckad helg med äventyr sitter jag här och ska försöka blogga ihop lite om allt som hänt och vad vi har gjort. Fredagen tillbringades hos Alexandra där planen var utgång, men efter att ha ätit tacos och trötta hamnade halvsovandes i fotöljen stupade både jag, Alexandra och Lina i säng. Jag har hört det hela helgen och jag tror inte att dom kommer sluta skratta över mina sömnäventyr då jag mitt i natten börja föra en konversation med en tyst Alexandra: "ALEXANDRA! are you coooooold? schhhh be quiet! "Så hade det pågått i flera minuter, både Lina&Alexandra hade varit knäpptysta men jag pratade ljudligt på.
Lördagen tillbringades på Cherry Creek med shopping, mys och ännu lite mera shopping och jag fällde kommentaren som gjorde oss kända på Levisbutiken. Lina hade prövat litervis med jeans och då hon kom ut ur provhytten med ett par andra Levisjeans, stod personalen och kikade och jag frågade Lina ifall det var Levisjeans... På en LEVISBUTIK! haha, dom gick skrattade därifrån och vi hörde dom säga att "det där var faktist riktigt kul" . Så vem vet, kanske får vi rabatt nästa gång;)
Söndagen var helt underbar och ännu en dag som inte går att beskrivas i ord hur bra den var, Winterpark i strålande sol, 20 grader i backen och helt fantastisk snö, utsikt och framförallt fantastiska vänner. Jag åkte skidor och avslutade dagen med min snowboarddebut, vurpade mig neråt och vi var sist kvar i bergen, just nu sitter jag här och önskar att jag hade haft en kudde med mig som rumpskydd! Jag kan inte sluta förundras över hur vackert det är, att sitta i stolsliften och se ut över tavlan med bergen, solen och den blå himlen, det går inte att beskrivas. I bilen på vägen hem kunde vi inte annat än att konstatera att " det finns ingen bättre sällskap än oss" ;) Efter en underbar dag bar det vidare till Alexandra för myskväll och idag en riktigt härlig vårdag i 20graders värme och shortsväder ( kan ju bara tänka mig hur varm sommaren kommer vara). Köpte lunch och satte och i parken tillsammans med lilla Axel och dagen tillbringades i solen!

Nu ska jag städa rummet, ducha och ladda för en god natts sömn!

Tack för alla matråd och imorgon sätts jag på prov i 2 veckor framöver, känns som att jag ska ha ett matteprov i Algebra. Börjar iallafall med moster Kestis recept så bloggar jag om spisen, plattorna och maten är i behåll!
Puss&Godnatt
Ingrid














16januari- Istappar till fingrar&ett iglohus

Hej alla därhemma!
Här sitter jag, påpylsad med underställ, tröja över det och en ännu varmare tröja över det. Dubbla strumpor och raggsockor över det och fortfarande fryser jag i hela kroppen. Sover alltid i min rosa fleecepyamas pyamas, plus två täcken och filt här och det brukar vara någotlunda varmt, men då jag vaknade imorse kände hela jag mig som is! Upp för att kolla termometern, som står på 8grader, vilket nog är det kallaste inne i huset. Vanligtvis brukar det ligga runt 13-14grader, men idag var det verkligen IS! Det som har hänt är att värmen slutat fungera, så nu väntar vi på att någon ska ta tag i det och jag hoppas att det är illa kvickt!
Cherry igår, starbucks och massa mys med fröken Alexandra idag så styr vi kosan till henne för att ladda upp för en riktig myshelg!
Annars då, jag tänker inte tänka på att jag har halvt panik över att jag måste laga middag två veckor framåt, jag tänker inte tänka på att måndagen kommer börja med brända stekpannor, rök och brand i ugnen och att jag inte har någon matfantasi.  Jag menar i Falun levde jag på gröt i 3år, men antar att jag inte kan laga gröt till hela familjen i 14dagar??Lisen, Astrid, rädda mig ur denna knipa! Ingen panik, ingen panik, ALLA PÅ EN GÅNG
Puss&Kram
Ingrid

Bilder som väcker minnen&litervis med kärlek

 

15januari-Försvar&Choklad

Hej alla därhemma!
Här kommer ett väldigt intressant och oerhört informerande blogginlägg, kanske för att jag är både trött och övertrött. Om du fick ta med dig två saker till en öde ö, vad skulle du ta med dig då? Om du var jag, så skulle jag ta med mig det som jag precis ätit upp den sista biten av och som jag nu kommer att sakna i månader och det som ständigt finns i min väska: Försvarets hudsalva och miss marabou choklad!
När Hanna var här och hälsade på fanns 1 kilo choklad och två enorma försvarets hudsalvor nedpacketerade i väskan, målet var att äta en per månad ( inte då försvarets!). Det var lyckalycka i LA och jag har behandlat dessa chokladkakor med mer kärlek än ni någonsin kan ana!  Nu är dom dock slut och jag får leva på försvarets resten av tiden.
Nu ska jag städa mitt otroligt messiga rum och snart sätta mig tillrätta för uttagningarna av American Idol!
Puss&Puss
Ingrid






14januari- Tur i oturen, rodeo och aldrig mer en Levispåse

Hej alla därhemma!

Kall näsa, kalla tår, kalla händer och tre tröjor, detta hus är en igloo och det är t.om kallt under dessa två täcken, pyamas och filt men ska ändå försöka printa ner lite om dagens strapatser med mina istappar till fingrar! Dagen blev supermysig, åkte ner till stan tillsammans med John och Benjamin och fick vara med om en riktig rodeoparad, Denver är en riktigt cowboystad och två veckor framåt blir det massa roliga saker att se! Idag sprang tjurar,hästar, grisar, får och allt möjligt löst på den största gatan i stan och vilken syn det var med cowboyhattar till både vänster och höger.
Efter paraden bestämde vi oss för att ta en sallad på Hardrock ( dom är helt tokigt goda där).Ingrid lyckas beställa in en mandarinsallad med Keso istället för en kyckligsallad som hon längtat efter i evigheter. Fick iallfall en ny och tillslut den jag ville ändå, så allting löst!
Efter Hardrock begav vi oss vidare till Cherry för lite shopping ( som kunde ha totalruinerat mig!). Vi handlade om jag shoppade lite inne på Levisbutiken och fick en supersnygg påse med mig hem där jag la i både min egna väska och plånboken löst. Tog bussen till lightrailen för att ta mig vidare mot Littleton, väl framme i Littleton visade det sig att bussen inte skulle gå fören om 40minuter och hela jag var genomfrusen redan då. Och eftersom det tar ungefär en halvtimme att gå hem, så tänkte jag att en prommis kan ju aldrig skada. Nojjig som jag är så hade jag telefonen med nummer 911 inslaget hela vägen och då jag är nästan precis hemma och ska ringa Alexandra upptäcker fröken Söderbäck att hon tappat luckan som sitter bak på telefonen och ett stort fult batteri är det enda som syns ( då har jag alltså gått 30minuter, är nästan hemma och det är mörkt ute). Ringer till Alexandra och hon får ta del av en riktigt klagovisa, fast tillslut bestämmer jag mig för att strunta i luckan och försöka lösa det på något vänster. Två steg senare efter mitt stopp ser jag ett enormt hål Levispåsen och vad är borta?? Ingenting annat än plånboken! Hejdå körkort, kort, pengar var det som gick runt. Jisses Amalisa, bara gå tillbaka att leta, och tack plånboken så har den valt att ramla ur inte mer är 3 minuter från min upptäckt!
Så från panik för telefonlocket, vidare till plånboken så bestämde jag mig för att detta lock numera är en bagatell ivärldshistorien och ett senare problem.  Får väl klista på en liten lucka, eller måla batteriet så det blir lite mer spejsat!
Nu är jag så trött så jag ser i både kors&tvärs!
Puss&Kram
Ingrid



11januari- Googlebränna&en underbar helg

Hej alla därhemma!
Det finns vissa helger, som är sådär helt underbart bra, roliga, galna och allt som innefattar bra. Detta har varit precis en sån helg, så det kommer bli svårt att printa ner allt men jag ska göra mitt bästa. Sitter här en enorm googlebränna, träningsverk i benen, men dock allting obrytet;) Började fredagen med att försöka hitta upp till bergen och efter timmars med felåkning kom vi äntligen upp till bergen. Vivi skulle försöka komma ihåg var stugan låg vilket inte gick dunderbra och eftersom hon har ungefär lika bra ( eller ska man säga dåligt) lokalsinne som jag så kände hon igen sig överallt och varje gång var det fel. Tillslut hittade vi äntligen till världens mysigaste stuga, med öppenspis, loftsängar i timrat trä och utsikt över hela bergen.
Vaknde på lördag över att vivi med ljudlig stämma försöker väcka mig och då hon väl lyckas ( efter några slag och elaka ord från min sida, dock i sömn) är det dags för backen och ut i strålande sol!
Och dagen kan inte summeras mer än helt underbar, snön var helt otrolig, riktig pudersnö vilket innebär att man bara kunde åka utan att ens bry sig om att ramla för att det är så mjukt, backarna var långa bra och lagom mycket människor. Sen fortsatte dagen med skidåkning, skratt och vingliga stolsliftar över bergen. Åkte upp till toppen av bergen och tog andra vägen ner och jisses snön går inte att förklara!  Ett kort break för mat sen vidare ut i backarna, underbart! Blev ingen snowboard denna gång, så jag väntar på Sälenlektioner sen Johan och jag kan garantera att du skulle ha älskat alla dessa hopp och saker där massa snowboardare och skidåkare flög runt, jag blev nästan för nervös för att kolla på dessa hopp, jisses.
Efter en heldag i backen var det dags för Jacozzibad och innan vi skulle ut skulle jag ta en titt i spegeln, vad ser jag? En riktigt ordentlig googelbränna, haha!  Alla skrattade åt mig under hela dagen och sa att jag var så röd, men där fick jag det verkligen bekräftat...
Vidare för utgång i Vail, men eftersom fröken Söderbäck inte är 21 så var det i princip omöjligt att komma in, det slutade med att vi hamnade på en riktigt "lokal" bar där dom inte fattade varken franskt eller svensk legg och där var det kareokekväll och massa galna människor, så det var skoj:)
Nu är jag hemkommen och benen är fyllda med träningsverk, jag är superglad efter en toppenhelg!
Puss&Kram
Ingrid













9januari- Vail&Bergen

Hej Sverige!
Nu är det dags för packa tvätta och fixa innan det bär vidare mot bergen över helgen, ska dit med Violene och hennes kompis och en mer peppad Ingrid får ni nog leta efter. Dock tror jag att jag har fått magkatarr eftersom jag gått med superont i magen och mått illa hela dagen, men sen kom jag på den smarta idén. Att om jag nu ska ta mig i kragen och en dag lära mig åka snowboard, så kommer jag troligtvis få mer ont i rumpan än vad jag har i magen, så det är ju positivt:)
Igår var jag miss gourmetkock ( okej en överdrift, jag lagade köttfärssås), men till saken. För första gången i livet varken brände jag, överkokade, underkokade eller osaltade jag den, bra Inkan bra!
Nu ska jag packa väskan och så kan ju ni i Sverige hålla tummarna för att jag kommer hem med ben, armar, och även fingar i något helt skick!
Puss&Kram
Ingrid

7januari- Fröken Söderbäck har satt sig i klistret,igen

Hej alla därhemma.
Lyckas med allt och lite till, trasslar både in&ut mig och ibland blir allting lite för komiskt. Var på Cherry Creek idag med Alexandra, Lina och Andreas då min telefon ringer inne på forever21 och det är någon som jag aldrig pratat med, hon frågor om det är Ingrid och jag hänger inte alls med. Sen visar det sig att jag i höstas anmälde mig till en lista där man kunde börja spela basket&volleyboll i januari och nu höll dom på att sätta ihop ett volleyboll lag och vad gör jag? Dom frågar om jag spelat volleyboll förut och jag svarar att ja det har jag ( alltså några sommardagar på stranden och någongång i skolan) fast det tyckte jag inte var nödvändigt i detaljerna. Så frågor hon hur länge och vips så blir tungan svart, för utan att tänka säger jag ETT ÅR! Precis efter den lillstora lögnen kommer jag på att, vad säger jag?! Ett år? Hon blir supernöjd och nästa fråga är vad jag spelade, så jag chansar vidare och säger back ( det har man iallfall på fotboll!)  Nu har jag precis fått ett mail om träningstideroch i telefonen säger hon att det vore toppen om jag kunde komma och träna med dom på måndag och då är det ju lite svårt att backa tillbaka bandet, så tungan blir sådär supersvart och näsan lång. Fick även ur mig att jag spelat basket, VA??!  Så nu sitter jag här, har ska på volleybollträning med en massa bra människor på måndag och vet inte vad jag ska ta mig till, men hur är det man säger:
Som man bäddar får man ligga!
Då vi skulle hem från Cherry skulle vi åka i tre olika bilar och mötas i parkeringshuset så vi kunde åka efter varann och jag med mitt lokalsinne lyckas igen, på en våning tappar jag bort 2 bilar och passerar exit och parkeringsvakten 3ggr som höjer på ögonbrynet en extra gång då jag äntligen hittar Lina och Alexandra. Skrattade så tårarna rann och nu ska jag bege mig till John Blund!
Puss&Godnatt
Ingrid

6januari- Lycklig

Var ute på promenad med Benjamin och då jag öppnade dörren möttes jag av ett riktigt vårväder. Musik i öronen, klarblå himmel, strålande sol som värmer ansiktet fast kylan fortfarande biter lite i kinderna med snötäckta berg som utsikt. Det är då den där känslan infinner sig, känslan av att vara vårrusig och lycklig!
Lillkisen fyller 2 år idag så idag blir det födelsedagskalas och vi ska baka chokladmuffins:)
Puss&Kram
Ingrid



4januari- Sushidebut&guitarhero

Hej alla därhemma!

Söndagkväll och jag sitter här hemma och ska snart slå på en film för att försöka somna lite tidiager än vanligt så jag är lite pigg imorgon, somnade 4 inatt efter att ha kikat på The Notebook tillsammans med Elin och myspratat. I förra inlägget meddelades det att jag för första gången i mitt liv skulle pröva Sushi, och det var en upplevelse för sig kan jag lova. Eftersom jag alltid har varit fylld av fördomar till dena råa fisk så kändes det lite skumt att sitta där och beställa in tonfisk, lax, räkor, rullar och allt i en salig blanding. Jag och Alexandras pojkvän Anderas var de enda som inte prövat sushi förut och Andreas tog första steget och stoppade i en hel sushirulle i munnen, vilket resluterar i en väldigt underlig min som ledde vidare till riktiga kväljningar. Ingen visste riktigt vad vi skulle ta oss till så Alexandra erbjöd sig att han kunde spotta ut i hennes hand. Andreas fortsätter tugga och kvälja då vi tillslut får ta soppskålen där han får spotta ut det. Just i denna stund dyker servitrisen upp och frågar om allting smakar bra, så stämningen då var en blandning av allt kan man väl säga. Nästa steg till Ingrid, och jisses amalia vilken chock jag fick. Att råa saker kunde vara så mycket godare än jag trodde och att det till och med var gott, jag är värd ett kakpoäng från p3!  Så förlåt sushi och alla fiskar för all skit jag snackat om er, aldrig mer! ;)
Har under denna helg även fått spelade detta omtalade guitar hero, och det var det roligaste jag varit med om! Trummor, gitarr och sång, vi skapade ett eget rockband, koncentrationen&skrattet var på topp med en gitarrklinkade Ingrid, vi fick massa fans och jag lyckades inte ens bli utbuad!;)
Har även köpt världens finaste ram idag, inte en blekaste aning om hur jag ska få hem den, eftersom den är större än hela min resväska, fast envis som en åsna så måste det gå.
Puss&Godnatt
Ingrid



3januari-Lördag

Vissa saker måste man, annars är man bara en liten lort. För att citera skorpan Lejonhjärta och Astrid Lindgrens alltid kloka ord.  Och när man gör dom där sakerna som man oroat sig för så tror jag att man växer. Man ser att man klarar av det och att det oftast inte är som man föreställt sig, oftast ter sig saker mycket bättre. Och alltså har man fått med sig ännu en liten lärdom att ta med sig i bagaget, man måste våga.
Idag är det lördag, tänkte först åka och bada men eftersom Alexandras pojkväns badbyxor lyste med sin frånvaro, så bestämde vi oss för skridskoåknining, men eftersom det tydligen stängde för öppenåkning så styr jag bilen mot Cherry Creek. Förvånande va? ;)
Violane ringde mig igår, var planerat att vi skulle åka upp och rida nästa helg, men eftersom det är väldigt kallt öppe i bergen så är planerna ändrade till de bättre. Vail en helg i deras stuga tillsammans med Claire, Violene och skidåkning, jag längtar redan så jag bli tokig och förbereder mig för shoppstop eftersom jag troligtvis kommer bli ruinerad på detta vackra och omtalade skidställe.
Nu ska jag hoppa ur mjukisdressen, ladda för cherry och för att för första gången någonsin ikväll gå på sushirestaurang, ingrid med 15.000 fördomar om denna råa fisk, vi får se om jag får rätt.
Puss&Kram från ett igår +20 grader varmt, till ett idag -10grader kallt USA!

1januari- Gott nytt år med nya äventyr!

Hej Sverige!
Här sitter världens tröttaste, nöjdaste gladaste Ingrid efter ett helt galet, oförutsägbart och väldigt roligt nyår! Sista december startades hos de franska tjejerna Sophie och Violene tillsammans med Elin och där var det fix innan vi gav oss vidare mot nyårsfesten och huset där vi skulle inviga det nya året. Och visst hade Sophie sagt att det skulle vara ett otoligt vackert hus och att jag inte skulle förstå fören jag såg det och visst hade hon rätt. Jag har sett många vackra stora enorma hus sen jag kom hit, men detta tog verkligen priset. Stort som ett slott, men en utsikt som knappt kan beskrivas, bar, musikanläggning, biljard, barer, ja allt, mysiga rum, dansgolv. Ja allt fanns i detta hus och jisses vilken fest det blev, och absolut ett av mina bästa nyår! Dansade, skrålade, boxades, lärde mig franskaspanska och ringde även till Spanien mitt i natten och försökte prata spanska: Asra Loego, Croccorillo! Massor av människor, amerikaner, franskar, tyskar, spanjorer och två svenskar, Elin&Jag. Så mycket intressanta människor, och en väldigt intressant kväll som avslutades i en stor fotölj klockan sex på morgonkvisten i världens mysigaste rum, med brasa och utsikt över de snöiga bergen. Jaa, denna kväll kan inte mer än att beskrivas som topnotch! Hände så mycket roligt under kvällen att det får bli mer uppdateringar på skypen sis!
Första dagen 2009 kunde inte ha fått en bättre start, frukost på Taco Bell, tog tåget mot Elin, åkte fast eftersom jag tjuvåkte men log mig ur det hela, missade bussen som tog oss ändå hem till Elin vilket resluterade i en timme liggades på en träbänk i strålande sol. Och det var då vi konstaterade båda två, med prat om livet hur härligt det är och hur lyckligt det är, att bara vara och ta del av alla äventyr som finns framför våra fötter!
2009 kan inte ha börjat bättre!
Nästa helg ska jag Claire och Violene förhoppningsvis ut på heldags ridtur till bergen och jag längtar redan!
Bounani  ( Gott nytt år på franska!)

Massa kärlek
Ingrid








GOTT NYTT ÅR, HAPPY NEW YEAR, BOUNANI!


 


RSS 2.0