20 Augusti

Sådärja, väskan är packad ( dock får jag vänta tills imorgon med att börja packa ut då ryan air envisas med att man bara får ha 10 kg som handbagage). Jag tänkte tjäna lite kosing genom att endast ha handbagage med vilket inte var det smartaste jag gjort med tanke på att jag vet hur mina packningskills ser ut. Packa i, packa ut, trycka i för att sedan avsluta med att ringa till superdaddy som alltid varit packarnas mästare! Sista dagen med jobb imorgon och sedan går flyget en för oss vecka mot Rhodos! tjipp



5 Augusti - sommardagar

Det känns som augusti bjuder på det bästa av sommaren. Senaste dagarna har solen väckt mig & varje gång jag kollat ut genom fönstret har jag mötts av klarblå himmel. Ganska skönt att börja klockan 13.00 så hinner man sitta lite i fönstret, äta sin frukost och få lite sol på kroppen. Sen har min fantastiska storasyster fixat den bästa moroten för T3 plugget som snart sätter igång. V.2 ( alltså i Januari) blir det en favorit i repris till Sri Lanka!!




3 augusti - gnestabo

Har varit bloggtorka ett tag, men ser att jag fortfarande har ihålliga läsare så tänkte ge en liten snabb update, dock får det bli flest bilder eftersom jag längtar efter att slå på en film & mysa ner mig i soffan. Har precis kommit hem efter två helt fantastiska dagar i sofias sommarstuga i gnesta där jag hängt med sofia & david, tove och deras familjer. Har badat i kalkbad, åkt båt, fiskat kräfor & fått världens största adrenalinkick då jag efter väldigt mycket skak i benen, handsvettning och "ska jaaag" tän ik hoppade från en 8m hög klippa. Kvällen bjöd på grillning vid vattnet med solnedgång och rosa himmel till bakgrund. Vet inte hur mycket jag använde orden, fantastiskt, mysigt, underbart, härligt. Men ja, det kan ju inte sägas för många gånger, för det var precis vad detta sommarställe var!







RSS 2.0