Midsommar i Dalarna

En helt underbar midsommar i ett sommarhärligt Dalarna






 


25 Juni - Sverige Besök & Sommar

Hej på er.
Det är allt glesare mellan blogginläggen, men ibland så kommer allt en liten uppdatering och denna gång från Sverige där jag kom hem som en Suprise. Eyvind skulle döpas och jag bestämde mig att komma hem och överaska och veckan har verkligen varit fantastisk.
Full fart i den svenska sommaren med alla barn hemma i Gärdås, vi har badat, lekt och busat och idag går bussen vidare mot Falun, dock missade jag den första bussen eftersom jag kollat fel i tidtabellen med superpappan fixar och skjutsar mig till Mora. Så Midsommarfirande hos Agnes kommer bli underbart. Jag har njutit av den svenska sommaren som är helt otroligt. Mallorca må vara helt fantastiskt, men ett Gärdås i sommargrönska är otroligt.
Nu ska vi laga lite mat härhemma & jag ska mysa sista timmarna innan nästa bussresa.
Tack för underbara dagar!
Puss Ingrid

9juni - Att vara Rockstar

Citat från Daniel: Alltså, nu börjar jag förstå hur det är att vara Rockstjärna, det måste ju kännas som då man kliver i Lollodräkten & ska upp på Scenen för MiniDisco och alla barnen slåss om High Five!

Ja, på Sea Club är vi alla riktiga Rock Stars & ikväll laddar vi för Super MiniDisco med minst 120 personer, check!

Puss&Kram
Ingrid

5 juni - Underbara Mallorca & bästa dagar

Hej på er därhemma!

Nu var det riktigt längesen jag skrev så jag tänkte att det var dags för en uppdatering. Livet är helt fantastisk och min första semestervecka har jag tillbringat på Mallis med fantastiska vänner & mamsi och papsi. Först kom Lucy, Amanda och Sara och hela veckan var fylld med strand, bad, sangria och strålande sol. Efter att ha vinkat av dom kom mamsi&papsi och även det lika fantastiskt! Levde turistlivet, bodde på hotell och njöt av hotellfrukost, topnotch! <3

Idag har jag haft den bästa fridagen sen jag kom hem. Jag, Thomas & Jonas lånade en bil, tog en roadtrip till en helt fantastisk strand, hyrde en trampvatten båt och trampade iväg i det helt klarblåa/turkosa havet till klipporna där vi klättrande upp och hoppade, helt underbart!
Nu är jag precis hemkommen efter nattlig shopping i Palma och imorgon är det dags för Flygplatsen:)

Ha det underbart hemma i Sverige:)
Puss&Kram

 





KÄRLEK


RSS 2.0