27/6 - by norrköping strand och tak

Värmebölja i norpen och dagen startades ut på takets norra promenad med Andrea, hela tiden känslan av att sommaren bara blir bättre och bättre. Syster Elsa är på besök så blev ett lunchande på stan och glass mellan jobb. Det bästa av allt var dock att njuta av norrköpings utbud av strandlivet!
Nu blir det film & mysagosa.


Midsommar

Tillbaka i Norpan efter härliga dagar i Danmark, har jobbat några dagar på mr Carlings, men imorgon styr jag kosan mot Halmstad för midsommarfirande med syster och fina familjen! Längre update och bilder kommer senare. Ha en fin midsommar allihopa :)
PUSS


16juni - Danmark

En minisemester till det danska landet väntar och jag anar inte om väskan är för tung eller inte. Försöker mäta med mjölk, hinkar och något sorts egenmått men jag antar bara att det återstå att se imorgon.
Ha en fin helg allihopa, nu tar jag paus från skola, jobb och hoppas att solen tänker skina hela helgen :)
PUSS!

14juni - sol vind & vatten ( och lite sommarlov)

Solen skiner utanför fönstret, det har varit en fin dag, dock alldeles för mycket som snurrar omkring i huvudet så tror att det får bli en kvällsprommis runt strömmen för att få ordning på hjärnbarken ( det är väl den som styr tankar och sånt va? ) Gårdagen blev det flyttstädning med Lisa och har träningsverk av allt skrubbande i ugnen, men skinande rent blev det!
Nu är det dags för egenstäd på norra promenaden och låta ted gärdestad hänga med mig hela kvällen. Saknar mina småpluttar på bilden nedan :)


12 juni - sommarlovets lata dagar

Imorgon inleder jag på riktigt den första absoluta sommarlovsdagen. Efter veckor av stenhårt plugg vidare till carlingsjobb så är jag helt och hållet ledig och jag ska bara göra ingenting. Ska agera lite flytthjälp till Lisa, men annars ska jag bara flanera på stan, äta massvis med glass och röra mig minst möjligt. Sova tills jag vaknar ska jag också, underbart. tisdagonsdag blir det Carling och torsdag går flyget till Danmark, närmare bestämt Ålborg, tjing:)


9 Juni - sommarlov

Jag kan ju faktist inte riktigt förstå att jag sitter här och för första gången på väldigt lång tid har jag sommarlov, ett väldigt efterlängtat sommarlov! Ingen skola, ingen stress eller press eller hårt plugg eller stirrande böcker. Måste allt erkänna att tentan kändes riktigt bra & gick ut ur salen med en lycklighetskänsla i kroppen, 14 dagar av väntan för resultat men känns väldigt bra. Nu ska jag bara njuta av kvällen med underbara vänner och böcker bäddar vi in i skåpen för tre månader framåt. Det första året av tre är på något otroligt sätt avslutat!
Underbart! så här bra kan man må en dag som denna!

7 Juni

2 dagar kvar till tenta och känner nu att man börjar bli ganska nervös inför den sista tentan, haugböckerna och alla kompendier fick följa med ut i solen för att nöta in så mycket som bara går under de sista dagarna. På torsdag vill jag ha alla tummar som kan hållas!
Årets första bad var i Strömmen (!) och med tanke på namnet så var det både strömt och förbjudet, men någon gång måste man då man bor i Norpan.
Time för skola med käraste sofpa paulander,
Puss

2 Juni

Vi är inne på sommarens första månad, solen skiner utanför fönstret och sommarkänslan infinner sig då man tar på sig bikinin för att tentaplugga i parken istället för att sitta inomhus. 9onde juni är sista tentan för terminen och till dess är det bara att satsa allt innan en underbar sommar börjar!

RSS 2.0