26juli - dalaskogarna

Jag är hemma, väldigt mycket hemma i dalalandet & det känns alldeles fantastiskt skönt. Efter översvämning i Norrköping med monsunregn så gick inte tåget på 2 dagar och när jag väl skulle iväg strulade allting ändå tills jag kom fram till Borlänge där bussen gick vidare mot Malung. Det infann sig världens lycklighetskänsla av att sitta där på 257,an som så många gånger förut och kolla ut genom fönstret. Alla gånger turen har gått mellan Malung och Falun för olika äventyr och saker att upplevas. Det var sådär supervackert utanför fönstret och man fick tiden att reflektera över saker, vara lite nostalgisk, leta efter små hus & tänka på väldigt bra människor.
Ja, tänk vad en bussresa kan göra! Nu blir det frukost med la familija i ett oerthört fint hus & sen bär det av till sommastugan. väldigt mycket bra.
logiskt

ibland önskar jag att jag var en såndär logisk och strukturerad människa. Nivet en sån som lägger saker på en plats, för att faktist komma ihåg varför och var saken hamnade. Jag är nog allt annat än logisk, som idag. Jag vet, jag minns att jag hade mitt pass och la den på ett bra ställe för att jag skulle komma ihåg var jag hade lagt det. När jag sen ska hitta det så finns det ju aboslut ingenstans. Jag ska nog börja tänka ologisk istället. Mjölpaketet, blomkrukan eller kylskåpet skulle inte förvåna mig.
Tjipp & hej


typ, eller vadåå.

I huset på bilden sitter jag just nu och fröken ur visar 09.03 och om 20 minuter ska jag cykla till carlings. musli har ju alltid varit min närmsta vän om morgonen, en rosa med frukt & bär på. Nu  poppade ett reklamfönster upp på internet där man kunde få wake up call musli, personlig musli med massor av naturlig energi. ge mig nu tack.
ps, lotta är här, underbart & veronica maggio var absolut fantastisk.

20 juli - fightclub & svidande fötter

Idag är jag extra mycket bänkar i soffan och tänker inte flytta mig en millimeter ( kanske för kvällsmat & duch), men just nu känns det långt bort. Finalsale på Carlings imorgon där jag och Emma fixat och trixat sen klockan 10 imorse med omärkning, möbleringar, omhängningar och mycket därtill. Det är ju tur att våra fightclubvästar finns nära till hands, så när humöret tryter och sockerkicken försvinner från colan är det bara att slå igång våran repeatlåt, dra upp huvan på västen och låtsats att carlingsgolvet helt plötsligt omvandlas till sand.
tjipp och godnatt / Ingrid & min nya vän apan

17 juli

Det är söndag & Andrea har precis kommit hem från jobbet så nu har jag min sällskapsmyra hemma igen och det blir myskväll på norra promenaden. Gårdagen tillbringades i västervik på visfesival vilket var en riktigt lyckad kväll. Inte riktigt lika härliga att gå upp imorse, men det är smällar man får ta. Nu blir det soffläge!
puss

städa, åka & äventyr

Det finns bra listor & dåliga lisor.

Bra listan:
Sol & sommarväder
Impulsivitet
bada
Äventyr
Fina vänner & familj
Regn ( men bara när det smattrar på taket & man kan sitta nedkrupen i soffan med en bra film och varm chocklad)
Glass

Dåliga listan:
Städa
( främst såndär storstädning)
Leta strumpor & vika in kläder som alltid hamnar på golvet när man prövar.
Regn när man verkligen förväntar sig sol
Arga, irriterade och bittra människor

Idag tänker jag bara välja den bra listan och strunta i städning, leta efter strumpor eller vika kläder ( det finns ju sandaler och man får ju en bra översikt av att ha kläderna på golvet). Jag tänker också se till att det inte regnar, vilket det inte gör. Alltså: Sol, sommarväder, äventyr, fina vänner familj, glass.

Den listan bestämmer att jag åker till Stockholm idag efter jobbet och eftersom jag vet att det finns mycket fina vänner i Västervik i helgen meden strålande sol (säger yr.no) och bad med klippor och hav så sticker jag och med extremt tomma plånbok dit på fredag!  200kr på banken så det blir att leva på nudlar, men vad gör väl det sa studenten?
Tjing!

11juli

Måndag hemma på norra promenaden. min mobil har totalt stendött och det känns som att man tappat sin andra hälft i en vattenpöl, typ som att skon flytit iväg i ösregn och du måste gå barfota hem, fast värre.  Fin jämförelse? Får mig att inse hur beroende vi är av våra tekniska manicker. Jag menar, hur gjorde man för inte alls så länge sen för att kommunicera. hemtelefoner, lappar & små meddelanden. Då saknade man ju inte alls en mobiltelefon, medan jag känner mig tom så fort jag går utanför dörren och inser att den ligger kvar hemma. Kanske borde ha en mobilfri och facebookfri vecka någongång, då kanske man alltid skulle se till att komma i tid, planera och boka in saker. eller? En sak är iallfall säker, ny mobil behövs ASAP.
Gårdagens kväll blev mys hos Ellinore, skräckfilm och läskiga historier resulterade i att jag minsan vägrade åka hem, men mysigt var det iallafall :)
Puss&Godnatt
Imorgon kommer fina andrea hem från Magaluff och som jag längtat, då ska vi upp på husets bästa solläge och snacka strunt och ta igen veckan. Ganska fin utsikt vi har på våran alldeles egna takterass. typ karlsson på taket, hemliga och lite olagliga ( man får ju inte gå balans på takbjälken egentligen) men alldeles fantastiskt bra känsla i magen av struntprat, andrea och sol på det bästa taket i stan. sommar!


hela året har jag väntat på, juni juli augusti

En fantastisk utekväll igår med sköna människor och vädret var sådär perfekt som det ska vara en sommarnatt, gick hem klockan 4 och då var det fortfarande ljust ute. Vaknade upp till ösregn och blev lite besviken då planen var sola bada, fast nu i efterhand blev det perfekt. Fick med fint samvete kolla damernas match, hinna bli stolt för att sedan efter matchen upptäcka att absolut alla molnen var borta. i med badkläder och ut till åby, underbart.
Nu ska jag ta en liten powernap för att sen bege mig till ellinore för spel & filmkväll.
pusskram
6 juli- bränd fejja_89

Vaknade imorse med massa moln på himlen & planeringen om att bada gick i stöpet, kröp ner i soffan med filt, myskläder, varm choklad & en fantastisk film, dear john istället. Då filmen var slut ( så även tårarna) hade solen valt att kika fram så jag och min vän filten förflyttade oss utomhus för 1 timme i solen innan jobb och sällskap med amanda i telefonen. Den där lilla timmen har iallfall totalt förvandlat ansiktet till absolut rött, mycket vackert.
Nu ska jag krypa ner och imorgon tidigt väntar tvättstuga.
Liten tanke till fin amanda om ett väldigt stort kuvert som kom hem till mig då jag glömt massa saker i stockholm, den tjejen fixar allt. du är bäst. Amanda är en såndär vänvän, nivet en sån som man inte alltid rings med hela tiden och uppdaterar varandra om allt. Så då man väl rings, eller ses är det som att den tiden som varit inte funnits emellan & det är precis som det alltid brukar vara och alltid kommer vara. det är vänskap och det är fint  vetskapen om att man alltid kan ringa i alla lägen, humör & känslor och att både ett a och ett i alltid finns tillhands :)
5juli - bygger garderob

På norra promenaden är det teknikern elektrikern ingrid som nu bygger ihop våran gemensamma garderob och våran hemmagjorda walk in closet kommer bli top notch. Andrea och Ingrid kläder i kombination blir som våran egna lilla butik, guld! Bilder kommer då allt är klart ( eller tja, ni får en bild nu också får ni se ett väldigt organiserat kaos), allt ska bli i färgordning och det där är ungefär 50% av kläderna, resterande ligger på mitt och andreas golv i rummen. men faint blire du ( östgötskadialekt)
Förövrigt lämnar hon mig för Magaluff en vecka och tomt kommer det bli på denna promenad. Nästa helg väntar visfestvalen i västervik med jennifer & andrea och jag räknar redan lite ner. Inte alltför långt är semestern på ingång!
pusspuss & klem

Så här glad är jag för att du åker
sommarfina norpan

sommaren just precis nu

Söndagmorgon och solen kikar fram bakom molnen, jobb om 2 timmar för att redan ha bestämt att kvällen ska bjuda på soffläge och myakväll med mrs roomie Andrea. Igår blixtrade åskan ner i Carlings så fick agera både ordningsvakt och elektriker i cirka 2h innan ljuset och kassorna kom tillbaka, annorlunda dag. 

Här kommer lite bilder från mitt liv just precis nu och ja, det är lika härligt och fantastisk som det ser ut :)


1 juli

Jag älskar dagarna som går och livet i ett sommarhärligt norpan med en fantastisk roomie! Nattsudd med Andrea igår till klockan 3 och vi konstaterade ännu en gång att vi har ett väldigt fint liv just nu, många planer och ideér och det är underbart att inte ägna en tanke åt skolan.
Idag är jag dock så trött så jag inte vet hur jag ska lyckas flytta mig från soffan som jag landat i så fort jag kom innanför dörren, får nog ställa klockan för att inte somna eller bjuda mig själv på fredagslyx och sockerkick!
Mamma,Pappa och syster var på besök  och åkte i förrgår, jag fick en heldag ledigt och måste säga att det var nog världens bästa dag. Fin familj är precis vad jag har :)


RSS 2.0