29 November - myskänsla

Hej på er,

Det är alltid sådär precis innan man ska sova som man kommer på alla tusen saker man ska göra och får all energi, sen är det alltid nästa morgon som jag ligger i sängen och önskar att man inte gick och la sig många timmar tidigare. Imorse förstod jag helt ärligt inte hur jag skulle ta mig upp då klockan ringde 07.30, skola fram till klockan 17.00 för att sen nästan frysa benen av sig innan man får komma in i mysvärmen.

Sofia och jag har gjort morotspannkakor & kände mig minsann som en riktigt kock, morotspannkakor tillsammans med julmust kan ju inte bli mer än bäst :) Jo föressten, att ljusstaken skiner i fönstret måste nog göra det ännu lite bättre.

Godnatt folket & sov gott, nedanför kan ni se bilder på vårat lägenhetshus och en stackars bil som nog får sig en trevlig morgondag;)
PUSS!


28 november - Vinterland

" En morgon när jag vaknar är hela världen vit och vi förstår att vintern har kommit hit"
Den sången var min favorit då jag var liten och minst sagt så stämmer det bra, hösten är helt förbi och när jag vaknade imorse så yrde snön utanför fönstret. Det riktigt biter när man går utanför dörren och det börjar verkligen bli kallt. Dock får man se det positivt, det inger en härlig julkänsla och dagarna till julafton är inte långt bort. Sen finns det ju väldigt många mysfaktorer med snön och julen, stan har så mysig julbelysning och efter några timmar utomhus så finns alltid bagarstugan som väntar, ett gammalt hus där man kan fika jättelika kanelbullar och dricka varm choklad.
Nu har jag på mig tre tröjor, raggstrumpor och mössa och ska packa ihop böckerna för att bege mig till skolan för plugg, på en söndag? javisst, hjärtat, omvårdnaden och cirkulationen kan inte vänta.


Pratade två timmar med Hanna igår, den tjejen är fenomenal. Så mycket som jag skrattar med henne, varelse det är över skype i USA eller hemma i Tällbyn. Hon i Norge, jag i Sverige och även över skype lyckas hon få mig att skratta så tårarna rinner. Jag saknar dig ska du veta, så mycket galna minnen tillsammans med dig. Vi kommer helt enkelt få ett väldigt långt liv! Den mest flygrädda tjejen jag träffat som flyger 15h ( utan att kissa) hela vägen till Kaliforinen och väntar 8h på flygplatsen bara för att möta upp mig för att ha världens bästa veckor tillsammans. Tåg, kartor, Disneyland, Universal Studior, you name it.
Skoter i Byråsen, möte med kor längst vägen till sommarstugan, bulor & fångarna på fortet. Impuls Roadtrips och så mycket skratt med så mycket minnen. Du är fantastisk, från tusen skratt och också massvis med stöd från en bästis som du. Jag saknar dig min Hannapanna!

Lång inlägg idag, ni får se det som ett gemensamt för alla dagar jag missat ;)
Puss

Bara ett av många minnen, påväg mot sommarstugan med hanna.


20november

Efter att ha sprungit i ösregn med ett par genomblöta tygskor från tågstationen så är jag väldigt glad att vara hemma och uppkrupen i soffan med fötterna ordentligt instoppade av mammas filt.
Jobbat idag och det har varit riktigt kul, en paus från allt annat som snurrar runt i huvudet var behövligt. Jag menar, kläder är trots allt lite roligare än cellmetabolism.
Nu ska jag satsa på att laga lite mat för att sen ladda för vad lördagskvällen har att erbjuda, dock satsas det nog på en lugn helg och mys med brudarna, jobba jobba igen imorgon.
Sen kommer Emelie på besök, som jag inte träffat på över 3 år, någonting som jag verkligen ser fram emot :) Jag menar hur mycket nostalgi kan inte söndagskvällen innehålla, thailandsresan, nätter då vi som 14åringar smygit ut för att nattbada, skratt, prat och en stor vänskap.
Underbart!
Puss
Ingrid
( lägger ut en bild på en liten prins som jag längtar oerhört mycket efter just nu)


DansSkallen!

En bild säger mer en tusen ord, för att summera helgen så att säga.
dansadansa, upp på borden, glas i golvet, spagetti i glasen, dansa lite mer & lila overallerna var på t o p p!
HANDEN PÅ RUMPAN - HEEEEEEEEEJ









11november- torsdag betyder snart fredag

Okej, 1. så hade jag precis skrivit ett långt inlägg i kära bloggen som beslutade sig för att försvinna så det får bli en kortare uppdatering denna gång.
Jag gillar torsdagar, det innebär att det är en dag närmare fredag den dagen är ju den bästa på hela veckan, hur bäst är inte fredagsmys! Efter fredagsmys blir det lördagsfest och gissa om mitt kära crew ska shaka rumpa till DANSSKALLEN med våra lila overaller, kan ju bara bli hur bra som helst!
Dagen idag har dock inte varit lika kul, därför jag satsar på lite ompepp, att sitta två timmar och lyssna på matspjäkning med magtarmkanaler, aminosyror och syror så jag blev helt lost. Kom på mig själv med att sitta och måla små hjärtan på tjocktarmen och måla blommor längst hela tunntarmen, så intressant tyckte jag att det var..
jaja, som sagt. Fredag är på ingång och det blir guuuuld!



9november - GODKÄND TENTA!

Jag gillar verkligen den 9 Novemberm, efter massa dagars av väntande fick vi reda på att svaren på första tentan hade kommit och det tog en evighet innan jag vågade klicka mig in på studentportalen. Lite som teoriprovet för körkort, när jag äntligen kikade visade sig att jag var godkänd, och hur lycklig blir man inte då!!

Gårdagens tillbringades i Stockholm tillsammans med Johanna och lilla Oliver, fantastiskt mysigt :)

Nu ska här pluggas och sen firas!

SÅ HÄR KÄNNS DET JUST PRECIS NU:



Lördag Lördag Lördag

Det är lördag, veckans nästbästa dag ( fredagsmys slår ju ingenting!) En underbar dag i min vackra stad Norrköping där vi varit på både konstmuseum, arbetets museum, fikat på bagarstugan med varm chocklad och bullar & bara myst. Det är riktigt kallt ute nu, men när solen skiner hela dagen så gör det ingenting utan det blir mest mysigt :) Första familjebesöket i helgen med Bror, Maria och mina små lillprinsar :) Bilder kommer imorgon eller i veckan.
Hoppas ni alla haft och fortfarade har en bra helg.
Puss&Kram
Ingrid


Äntligen fredag

Imorgon är det fredag, vi är lediga och det är jag väldans glad för. Storebror, Maria & småprinsarna kommer på besök och jag längtar verkligen. Vad kan vara bättre efter en helg vecka där huvudet är fullt av celler, nervtrådar och näringsrapporter. Nästa helg är det DansSKALLEN, mitt crew ska shapa rumpa på scenen på sittningen & Peter du skulle ha kommit och gett oss lite snygga dancemoves!
Har en väldans fantastisk klass vilket är motcho bien, dock är väl celler inte det bästa i världen för tillfället.

Gårdagens bästa: Jag och Lisa går omkring på stan och krockar med två tele2 försäljare, tydligen har dom samarbete med IDOL och undrade om vi ville medverka i deras stora idoltävling. Så, rätt som det är står vi på scenen med blinkande lampor och frågor om idol, musik, låttexer och artister, och checkcheck, idolfantast som man är så ligger nu två GLOBENIDOLFINALBILJETTER och väntar på att få bli använda! 10 december smäller det!

Puss&Kram
Ingrid

SSK OVERALL och uppladdning för dansskallen!!

2 November - Skola, Haloween, kravall!

Hej på er,
Förlåt att det varit lite dåligt på bloggfronten ett tag, men nu är jag back on track! Datorn hade en liten down då den bestämde sig för att brumma förfärligt mycket då jag slog på den, ja värre en än dammsugare men nu har jag gått in i teknikens värld och fixat den ( vi kan ju låtsas att det var jag iallfall)

Helgen som var kan man helt klart kalla en top notch, Haloweenfest där jag färgade håret rött dom en djävul ( någonting som jag lite ångrar eftersom jag fortfarande har en mycket smickrande ljusrosa nyans kvar!) och tillsammans med Simpsons familjen, andra djävular, änglar, gladpappsfigurer blev det en festandes kväll, underbart!
Nu har jag precis kommit hem från skolan, är sjukt arg på alla celler som bara blir mer och mer komplicerade för varje dag, är iallfall glad att fysiologiboken kommit hit så jag får tag i den för att fatta lite mer om allt vi har i kroppen. Färdighetsövning idag med sjukskötersekläder på, jaise vad kul!

Nu ska jag äta något innan det är dags för synjunta med tjejerna där vi ska fixa våra lila overaller och göra oss redo för KRAVALLFEST & SPEXANDE!









Sist men inte minst, färdighetsövning ala skola!




RSS 2.0