26 december

Alldeles fantastiska dagar jag har jag i Dalarna & njuter av varje dag. Julafton blev precis sådär fin som det ska vara och mellandagar är prima. Har lagt alla böcker åt sidan och njuter med syskonbarn av sparkåkning pulkaåkning & roadtrips :) Plugget är väldigt mycket lagt åt sidan, men ska snart försöka ta itu med det också. Idag åkte en av mina lillprinsar mot Stockholm och på torsdag mot Indien, förklarade för Oliver att jag verkligen skulle längta efter honom varav jag fick en inbjuda till Indien med utförlig förklaring att jag är SÅ välkommen dit om " jag ser till att jag reser med thomas cook, och kollar att det står Indien på planet, det är bara då som man vet att man kommer på riktigt till det rätta stället! åh, vad jag älskar dig!
Nu blir det middag med hela la familija downtown Malung, bra kväll!

20 december

Fin morgon, blir väckt av en väldigt välbekant röst, ligger i sängen och bara kollar ut på alla snötäckta träd & känner mig glad. Tar med täcket till soffan och tänder varendaste julstake och julstjärnan i fönstret och det där lugnet som finns hos mig just nu är just precis det jag behöver.
Lite lycklig blir man också över de fina vänner man har, fick precis ett sms från min älskade norrlänning, ett sånt där fint ett som gör att man blir liksom ännu mera glad om man nu kan det. världens bästa lerner, jag saknar redan dig & hoppas renarna är snälla mot dig! ( och att du får kolla på samer duvet)

Nu väntar julkalendern & om bara några dagar så väntar även mys med dessa två så busar :) 
fint liv.
 


18 december

Det är snart jul, jag har fått pulsa lite snö såhär på kvällningen & efter några julfilmer och fina dagar börjar julkänslan infinna sig. Idag är en väldigt bra dag, igår var en lika bra dag och igår efter igår också. allt känns helt enkelt väldigt bra just nu, en såndär känsla som man gillar.

Lika bra som när man fångar storfisken med metspö en sommardag vid ryan, det ni!lycklig

Jag har bokstavligen svävat på moln sedan förmiddagen, en godkänd terminstenta (!!) & lyckan är absolut fullkomligt total! Så inser man hur värt det var att sitta alla dessa oändliga timmar med plugg, panik och dalar för att få uppleva känslan jag gått omkring med hela dagen. Alldeles helt fantastiskt är det!
Imorgon blir det klinisk eximination på sjukan och sen är det några fåååå dagar kvar till dalalandet, och ja. det känns hur bra som helst.
tjipp!
tummen UPP


fredag

jag är glad att det är fredag, ledig långhelg & den ska tillbringas i stockholm med lillprinsen. Åker efter en fantastisk tandläkare mot storstaden och ikväll blir det fredagsmys med johanna och oliver för att imorgon möta upp Siri & Matilda så ska vi alla 4 gå på julmarknad på skansen, åka tåg över stan och eventuellt hinna med junibacken. Ser fram emot en helg med bara massor av mys!
tjipp

överallt på jorden finns människor som vet, att regnet alltid faller i tid och evighet

Tung dag med mycket känslor och verkligheten kommer oerhört nära inpå. att känna sig totalt maktlös, inse hur skört livet kan vara och framförallt ännu en gång, uppskatta och vara nära sin familj & de fina människor man har omkring sig.

5december

07.15 ringde klockan, trots ledig dag. Man kan faktist inte missa julkalendern, hoppas inte att ni gör det heller! Även fast den finns på svt.play är det ganska mysigt att vakna till, tända julstjärnan i vardagsrummet, ta med sig täcket till soffan & bara mysa. Sen är det ju också den där vetskapen om att efter 15 minuter är sängen fortfarande varm så det är bara att somna om. bra start på dagen. Har slängt i en tvätt, nu blir det lite frull nu sen tillbaka till sängen. jaaaa. brabra

då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit.

Annorlunda helg då den bestått av en klocka som envisats med att ringa 04.30 & en buss som väntat lite över fem, trött tjej har det varit. Idag börjar jag dock inte fören klockan 2 så det blev sova till 10, frukost i sängen med julkalendern och klappsnapparna! mysfaktor 100, för er som missat julkalendern, gå in på svtplay, det är ett absolut måste.
Just i nuläget består livet mestadels av jobb, väldigt mycket nedräkning & motivationen är att sitta på ett nu bokat tåg.
Lottan följde med till norpan igår och ja. det blev bättre än bäst!
Nu ska jag försöka trycka i mig lite gröt bara " för att" då middagen inte är fören klockan 5 på sjukan.
Ha en fin söndag.
pusss
jag ryser & ja. hon är alldeles fantastisk. http://www.youtube.com/watch?v=8Imqnd8kTRI&feature=related

Lott & matildan på festrundan. gripenstopp med barnkalas.

RSS 2.0