29 Mars

"Det hörs ett namn över vitklädda landskap, det hörs en röst som är saknad. Det bultar till i ett flämtade hjärta, det piper till i telefon. Det är visst nån som är tillbaka.
Det är svårt att säga mer än så, inte varmt men nästan vår, ingen lösning, men ett spår, inga planer men ett steg,inte där än, men påväg. Det är visst nån som är tillbaka"

Friday i´m in love

Så äntligen, fredag igen! Veckorna går fort och imorgon blir det sista skoldagen där en väldigt efterlängtad helg väntar. Efter sista föreläsning går tåget mot Stockholm för att få tillbringa timmar av tid tillsammans med min danska skatt som jag inte sett på nästan ett år, Camilla :) Tänk att jag bott tillsammans med den tösen så länge och haft en helt underbart bra tid på Gran Canaria och nu äntligen få vi ta igen den tid som vi inte setts på. Jeg gleder mig helt vildt till att få krama om kära fröken Lausten!
Lördag går tåget tillbaka mot Norpanstad för Clinicum & på kvällen väntar vårkravallen!
Ha en fin helg alla.
Puss

23 Mars - Lycklig

För två dagar fick jag en helt underbart bra dag. Efter att ha drömt marddrömmar om min omtenta på medicinen och bara väntat på reslutat fick jag beskedet, GODKÄND! Hejdå monstertenta, ses aldrig mer!
Nu blir det basgruppsplugg med sårläkning, hudens anatomi och jag börjar redan räkna ner timmarna för belöning med glassätande i vårsolen.
puss!


17 Mars - hejdå rebookskor & brev

Två mindre trevliga incidenter har jag lyckats med den senaste dagen, det kommer ta tid men tids nog så kanske, med betoning på kanske kommer kunna skratta åt det. Min kära reebokskor har haft sin sista tid på Norra Promenaden då jag lyckades glömma dessa på dansskolan, då jag insåg detta skulle Sofia kolla ifall dom fanns där och igår kom hon med den mindre glädjande nyheten. På dansskolan sitter en lapp att allt kvarglömt skänks till välgörenhet!! Alltså, om jag ser någon gå omkring på stan med mina skor så kommer jag kanske inte bli helt överlycklig, men jag får väl hoppas att någon blev glad iallfall..

Så kommer vi till sak nummer 2. Min syster ringde och sa att hon ville att jag skulle skicka ett par nycklar till henne via rekommenderat brev och det var lite halvbråttom, varav jag tänkte att det kunde vara kul att skicka paket till mitt syskonbarn Caesar och adresserar alltså brevet till honom. Dock har ju inte världens sötaste treåring legitimation så vid posten tog det tvärstopp, bibliotektskort, hälsokort, badkort. Men icke, min lillskrutt kan inte legitimera sig och får alltså inte hämta ut varken nycklar eller paket!
Nu har jag precis fått uppdatering att Jonas fått bege sig till skattekontoret och hämtat personbevis till lillen, allt löser sig alltid! Fast jag är ju grymt bra på att lyckas med det mesta. Aldrig mer ett rekommenderat brev till en treåring ;) Jag gjorde iallfall postens dag eftersom de troligtvis aldrig fått ett rekommenderat tilldelat till en treåring, där man både ska hämta ut med legitimation och underskrift!

Nu blir det skriva hygienrapport och sen blir boxning med Lisa!
Puss


15 Mars - hemlängtan

Om jag fick önska en plats på jorden där jag skulle få vara just precis nu så skulle det vara i soffan hemma i Malung med mamma och pappa med eld i öppenspisen, te och mammamackor. Tror nog inte att det finns någon i hela Norrköping som längtar hem så mycket som jag gör just nu. Jag får helt enkelt börja räkna ner dagarna mot påsken som ju inte är alltför långt bort!
Var på stan idag och fyndade en jacka nu när våren är på ingång, kontot är nästan heltomt, särskilt då den mycket "billiga" studentlitteraturen kom idag. Fast vad gör väl det då den 25 kommer alldeles snart!

Puss&Kram


singoallakex, ett måste för måndag

Måndag bjuder på hygienrapport och engelska vetenskapliga artiklar, är helt snurrig av procenttal, engelsk vetenskapligt språk och försök att avgränsa orden till 3000. Skönt att vissa ssk ( madde)  inser innebörden av kakbehov i detta läge och har precis bjuit på kex, bara det gör ju att man pallar iallfall några timmar till!

Ikväll blir det Sats med core och spinning, check på det!


vårkänslor

Vaknade imorse av att solen skiner in genom fönstret, går ut i vårvädret och möts av värme och på gatorna bildas små bäckar av den nu smältande snön. Uteserveringar börjar smått vakna till liv och stan var fylld med människor som också ville njuta av den första vårdagen. Solen värmer och för första gången ger denna månad mig vårkänslor vilket gör att man blir lycklig i hela kroppen.
Jag är helt enkelt kär i solen.
Ikväll blir det födelsedagsfest & sen Trappan!


10 mars - boxning och regnväder

Som ni ser så har min blogg blivit nyfriserad av min kära Elin som har fixat och trixat för en ny snygg desing och som jag sa till henne igår. Det är som att jag klippt håret, måste in och kika då och då på hur fin den blivit, tack Elin! (http://hejhenning.blogspot.com/) Kände att det var dags att ändra om lite då jag nu inte "kommunicerar med hemkontinenten". Jag är ju i hemkontinenten och uppdateringar kommer främst från norra promenadens vardagsrum.
Med ägg, knäckemacka och mjölk laddar jag nu upp för kvällens boxningspass! ( senast kunde jag inte antecka på föreläsningen efter boxen för min hand skakade så mycket) ska bli intressant och se ifall det blir ett lika tufft pass idag.
Puss&Kram

immunologi

Om det är någonting som jag för tillfället är allergisk mot så är det våra immunologiföreläsningar, så är det ett antigen som befinner i min kropp och orsakar allergisk reaktion är det då föreläsaren pratar på i enorm fart och man skriver så pennan glöder utan att förstå ett ord av vad hon pratar om, gillar det monotona tonlänget som gör att man samtidigt blir väldigt sömning. Bensträckare på 2 minuter och mer än halva klassen lämnade förläsningssalen. Nu har jag kommit hem, städning väntar och sen ska jag göra ett försök till att se om jag bättre kan förstå det hon vimsade om i böckerna.
Gårdagen var iallfall väldigt mysig, för att fira internationella kvinnordagen blev det hembakade semlor hos Emma, typ det godaste jag någonsin smakat, fast skulle jag någongång bli besviken av den bakdrottningen? :)
puss
där vill jag vara nu :)

lördagspics!

Här kommer några smakprov sen föregående helg :) Måste nog erkänna att det var den bästa sen studenlivet tog sin början!Tack för den bästa helgen!

festrunda 2011

Gårdagen uppfyllde alla förväntningar som vi målat upp för vår festrunda om inte mer. 16.30 startade mexicotemat hos sofia och sussie med tequlia och corona för att sen promenera till olika lägenheter där olika drinkar, temar och lekar bjöds.
Jag och siri hade lagt ner mycket tid för att få vårat tema Full Moon att bli totalt top notch, lyckades vi? Som vi gjorde. Med rökmasiner, spotlights, buckets och bergsprängare, neonpennor, tatueringar och målningar fylldes lägenheten upp av underbara människor. Till en start välbekanta ansikten och lite senare på dygnet var häften nya ansikten, dock bara riktigt sköna typer som éntrade Norra Promenaden och fick sig sitt livs förfest, check på den! Förfesten som vanligvis håller i sig nån timme blev till nattetid!
Vaknade upp idag med en massakerad tv ( dock mitt fel) blåmärken lite varstans och har en såndär härlig städning att ta hand om, men det var minsann värt ALLT!
Tack för en grymt bra kväll alla!!
Bilder kommer next time :)

Festrundans gång gick:

Mexico, barnkalas, grabbfest,shlagerfest, coctailparty
FULL MOON!


festrunda!

Det finns ingen i hela världens som är så pepp som jag inför morgondagens festrunda med världensbästa brudar! Kväller startar med att vi ska runt till alla lägenheter där alla har olika teman, en drink, en lek och vidare till nästa! Avslutningsvis blir det på det bästa stället av allt NORRA PROMENADEN, där miss sirpi & jag laddat upp med FULL MOON PARTY! Eftersom jag vet att flera av dessa tjejer läser bloggen så kan jag inte ge mer info om vad som kommer hända, men efter lördag får ni veta. Kan iallfall ge en hint om att fullmoon på norra promeaden blir en kväll att minnas! ;)

75min box och gym som pricken över i

Jag är totalt slut i hela min kropp, efter 2h på sats så skakar mina fingrar nästan då jag skriver detta efter att ha boxats 75 minuter för att sen utforska djungeln av alla gym manicker. Passen är grymt roliga, man blir dock totalt utmattad, men gissar på att jag kommer sova väldigt gott :)

Dagens absolut roligaste bjöd min kära Matilda på som sitter fast på hennes basketträning!
För att citera hennes sms:
Jag sitter fast på basketträningen för det ska ta dopingprov för att mitt kiss var för ljust första gången och nu kan jag inte kissa!! Blir fast här hela kvällen, är inte ett dugg kissnödig!! Måste vara kvar här tills jag kissar för kontrollanterna kan sitta här och vänta till imorgon. Härlig torsdagskväll!

Ja, kära Matilda! Vissa har bättre torsdagar än andra, hoppas du får komma hem snart;)
Puss!

2mars - tentadag

Mellan 08.00 - 12.00 var det medicintenta där hela kroppen skulle skrivas om. Hade en stor godispåse på bordet som jag laddat upp med, men glömde helt bort att äta! Då kan ni tänka er att jag skrev minsann, har två blåsor på mina stackars små fingrar och somnade så fort jag kom innanför dörren idag. Tänker faktist ta lugnaste dagen på länge idag, inte mera plugg, inget städande. Kanske ett tur till gymmet, men det är ju mer som belöning. Om 12 dagar får jag resultatet så HÅLL era tummar allt vad ni kan!
Puss

RSS 2.0