30 December

Sitter här med en kopp te, Haug och med alla papper och cirkulationssytemet framför mig. Efter en underbar jul är det dags att verkligen ta tag i tentapluggande och sätta igång,måste medge att det inte är speciellt lockande, men den 4 Januari är det tenta som gäller så nu är det slut på undanflykter. Det är intressant det där, hur mycket som man kan hitta på då man bör plugga. Städningen känns plötsligt jätterolig, diska är ju också viktigt, varför inte ta en träningsrunda då man ändå håller på? Allt för att slippa Haug och allt hans tjat om Aktionspoteinsaler, dendriter, axon, celler och allt vad han nu vill prata om!

Sista gången jag skriver nu 2010, så gott nytt år på er! :)
Puss&Kram
Ingrid


Julafton & mys

Juldagarna som varit kan bara beskrivas av att det varit massvis med mys, helt fantastiskt att tillbringa första julen hemma med familjen på två år, underbart :)
Idag har det varit mellandagsrea! Och hur trevligt är inte det!

Nu ska vi iväg och äta på Restaurang eftersom söta moster Kesti har gett oss det i julklapp, tack så jättemycket! Ser verkligen fram emot en mysig kväll, nästa gång får du komma och äta med oss också:)

Imorgon ska jag verkligen ta tag i det här med pluggandet, inte så lockande i allt julmyset.. Fast jag antar att jag måste, puha.
Ha en trevlig kväll alla därute :)
puss

22 December - God Jul!

Imorgon är det sista dagen i skolan innan tåget ( förhoppningsvis) går raka vägen till Halmstad för att äntligen få jullov. Jag har slagit in alla julklappar, packat 4 väskor så det ser ut som jag ut som guide igen & det finns ingen som längtar mer än jag efter att få mysa med min lillprins Caesar och vänta in resten av familjen som kommer:)
Om uppdatering inte kommer nu innan julafton så säger jag GOD JUL TILL ER & ETT GOTT NYTT ÅR! Två dagarna helt ledigt ska jag ha, resterande dagarna av jullovet blir tillsammans med kära Haug och hans celler, puha!
Ta hand om er och njut av julen, snön och allt mys.
Ingrid

18 december - mys

Julen närmar sig och det är så mysigt. Tentan är avklarad, satt 4h i sträck och har en blåsa på fingret för allt skrivande, nu återstår det bara en näringsrapport och medicinscenario innan man får ta jullov :)

En bild säger mer än tusen ord, kvällen igår var helt underbar, julkväll med världens bästa tjejer. Julstämningen infinner sig och jag längtar efter julafton!
Puss&Kram

17 december - Tentadags

Hej på er.
Nu var det väldigt länge sen jag uppdaterade i bloggen, men det har varit så mycket att göra att tiden inte funnits till. Jag har varit på IDOLFINALEN i globen och den kan inte beskrivas mer än att den var bättre än bäst! Gått på Julmarknad i gamla stan och känslan av att befinna sig där, men massor av snö, julmusik och små röda stugor där dom sålde allt möjligt var lite som att befinna sig i Kajsa Kavat tiden. Helt enkelt underbart mysigt.

Sen efter detta har det varit full fart med skolan, därför datortiden lyst med sin frånvaro. Idag mellan 14.00-18.00 har vi tenta, så ge mig tusen tankar och håll tummarna. Har haft min första praktik på sjukhuset vilket var jättespännande, har tagit stick i fingret på patient, blodtryck och prövat på lite allt möjligt!

Nu blir det frukost, julkalender, första att läsa igenom allt en sista gång.
Ikväll blir det julmys & paketlekar med världens bästa tjejer!

Puss!
Ingrid2 december

Hej på er,
Nu har en av de bästa månaderna på året börjat, när det tänds ljusstakar i alla fönster och staden blir fylld med julbelysning:) På två jular så har jag inte firat jul hemma och om det är någonting som kallas hemlängtan är det att vara på andra sidan jorden då familjen firar jul, men nu äntligen är jag också hemma!
December är också den enda månad som jag alltid kommer upp på morgonen, 07.15 är vi bänkade framför tv,n med julkalendern, underbart.
Nu ska jag packa det sista och om en halvtimme går tåget mot stockholm för att ha en myskväll storebror, för att imorgon åka till Arlanda och vänta in Danmarksflyget :)
Så i helgen stänger slår jag ihop vår kära vän haug med alla hans celler och cirkulationer och satsar på bara julmys i stockholm!

Puss&Kram
Ingrid


RSS 2.0