11 Januari - tenta & Sri Lanka

Lyckan är cirka på hundratusen miljarder då man öppnar studentportalen, högskolepoängen trillat in och jag blivit godkänd på tentan! underbart.
5 dagar kvar till flyget går mot Sri Lanka, och jag längtar!

8 Januari - vår sommar höst vinter

Jag borde sova nu, imorgon ringer klockan tidigt och jag ska upp för jobb. Istället hamnade jag efter en träningsrunda framför Mamma Mia filmen, verkligen en mysig film. Igår hade jag lite inflyttningsmiddag för familjen Häggberg, vilket var en jättetrevlig kväll! Jag använde min matlagningskills som vanligtvis lyser med sin frånvaro och lagade paj med kladdkaka & glass till efterätt ( glassen fixade dock hemköp!)

Just i detta ögonblick längtar jag enormt mycket efter Sri Lanka resan den 16 Januari, jag är trött på vintern nu och tycker att våren borde kika fram och ge lite vårkänslor. Vaknade till solen imorse och det var lite varmare i luften, iallfall ett gott tecken!
Ibland saknar jag guidelivet något enormt och undrar lite varför jag valde att komma hem igen till kalla Sverige, då det finns så mycket kvar i världen att se och uppleva. Jag kan hamna på vings hemsida och nästan boka en resa, låtsas att man bara kan packa om väskan i världen för nya äventyr och upplevelser, ta nästa tåg till arlanda och flyga iväg. Istället för att sitta med tunga böcker och långa föreläsningar i tre år framåt. Visserligen är studentlivet fantastiskt, alla fantastiska vänner väger upp en massa, SSK-klassen kan absolut ingenting ersätta, med knasiga ideér, galna fester, spökkvällar, vinkvällar och miljoners med mys! Har den bästa sirisambon i världen och fantastiska stunder. Precis det som jag längtat efter. 
Fast det är galet hur förvirrad man kan bli ibland, att plugga eller inte plugga. Den frågan ställer jag mig ibland. Och vad är den rätta vägen, vad vill jag?
Nu blir det sovasovasova och imorgon tar SSK-klassen omtag från onsdagen då mitt körkort och drinkglas valde att viga sitt liv åt toaletten & vi hänger på huuugooos! Helgen efter det blir facebookfesten(!), efter detta Sri lanka och sen väntar vinterkravallen, tjing! :)
PussKram
Ingrid


man saknar sånt som man inte har
man saknar sånt som man inte har kvar
vi har fortfarande långa vägar kvar
man saknar inte sånt som man har
Winnerbäck
4 Januari

Idag var det datumet som jag verkligen inte har längtat till någonsin, tenta i medicins vetenskap, hela kroppen. Har suttit från klockan 08.00 - 12.00 och pennan har inte varit stilla en sekund, men med blåsa på fingret så är detta nu äntligen avklarat, och hur underbart är inte det?
Nu laddar jag och räknar ner dagarna innan flyget tar mig vidare mot SRI LANKA!!

RSS 2.0