Norrköping

Hemma på mellanlandning i Norrköping och har hunnit med att mysa med fina Norpantjejer, köpa nya bikinitrosor ( då de lyckades att hamna i Ullevis papperskorg efter något glas vin för mycket).
Imorgon blir det att packa och ta tåget mot Gnesta för att sen komma hem till Dalarna där jag bara ska mysa med familjen. Har haft nästan en veckas Roadtrip med Jimmy där vi först var i Mariestad hos honom och sedan vidare mot Göteborg för Liseberg och mys.
Nu dags att sova då jag ser dubbelt nästan.
Godnatts :)

Fredag 20 Juli

Två arbetsdagar kvar och på söndag går flyget hem mot Sverige, sa hejdå till några av mina kollegor som jag lärt känna nu under sommaren och inser verkligen hur bra människor jag jobbat med, hur kul vi haft och hur bra livet är. Jag och Matilda suprisade för hennes tårtätarpengar med tacos och tårta. Alla fick säga sitt bästa minne med sommaren och det var så många.
Kommer sakna allt med detta & trots mycket jobb känns det som att jag levt i en enda semester.
Dock när man vet att det bara är ett par få dagar kvar tills man får komma hem, mysa med fina människor i sin närhet så längtar man ju så oerhört efter det också.
Nästa hållplatser blir:
Stockholm - Gnesta - Mariestad - Norrköping - Falun - Malung - Norrköping - Hemligt äventyr - Namibia

Fullständigt helt normala.
16 juli

Jobbar kväll imorgon så jag och Matilda ligger och nattugglar oss och ska snart sussa. Idag har jag varit ute på ett extermt jobbigt träningspass med Siri, men känns bra såhär i efterhand. Har bara 6 dagar kvar på jobbet nu, tiden har gått så fort. En så bra sommar, perfekt jobb och så fina vänner gör ju att man inte kan bli annat än glad i själen.
Godnatt

12 Juli - Familjen överraskning

Hej på er,
Nu kommer uppdateringen efter några fantastiska dagar i Narvik, dagar mer fina än andra då jag har haft mina kära parenteser på besök. Jag visste att mamma skulle komma och hade lagomt vaknat och ätit frukost för att sedan ta itu med mitt ostädade rum då telefonen ringer. Det var pappa som undrade var jag bodde någonstans, jag kopplade ingenting och tyckte det var så skumt att han inte visste att jag bodde på Sjukhuset. Så frågar han igen och då förstod jag att han minsann var utanför dörren, min kära far hade alltså kommit till Narvik på motorcykel! Och mamma kom några timmar senare med tåget.
Fina dagar med familjen som gillar Narvik och dess natur precis lika mycket som jag!
Nu gäller 10 dagar med jobb och sen bär det av mot Sveariket och Dalarna igen :)

Lofoten

Tillbaka i Narvik efter tre helt fantastiska dagar i Lofoten. Jag kan inte med varken ord eller bild beskriva hur fin den platsen var, det kändes lite som att vara med i Sagan om Ringen filmerna. Kritvita stränder, höga berg med snö uppe på topparna och vattnet var alldeles turkostblått.
Vi tältade två nätter och spelade kort varje kväll tills vi såg dubbeltt. En natt sov vi på stranden, mer eller mindre omringade av får. Så klockan 06.00 vaknar vi av ett galet får som står utanför tältet och trudeluttar.
Kom hem sent igår kväll och visste att mamma skulle komma på besök, dock helt oföreberedd då världens bästa pappa ringer och undrar vilket rum jag bor i. Det visar sig att han minsann tagit motorcykeln till Narvik den luringen. Nu ska vi bege oss ut på tur i Narvik och njuta av den strålande solen.

6 Juli - Lofoten

Efter 13 dagar med jobb så packar vi våra väskor och beger oss på nattligt äventyr mot Lofoten där vi ska stanna över helgen. Vi har med oss tält och vandringsryggsäckar och det enda som vi väntar på nu är bilen som ska komma tillbaka från jobb.
Så önskar er alla en fin helg, det ska vi ha!
Bilder från senaste besöket av Sofias familj, grill vid förste vann.

3 juli

Tiden går fort här i vårat lilla paradis och efter 10 dagar av jobb måste jag medge att jag är lite trött. Tur att jag trivs så bra på jobbet att det bara känns kul att gå dit. Ikväll anordade vi musikkväll där Robin spelade gitarr och vi sjöng ungefär en timme med svenska visor, Evert Taube, Cornelis, Ted Gärdestad och många fler. Var så fint att se hur alla sken upp i allrummet och har nog aldrig fått så mycket fin respons då jag gick av mitt kvällspass. Två av damerna blev dock väldigt besvikna på att Robin har flickvän hemma i Sverige då de planerar att piffa sig lite extra om det blir ännu en musikkväll! Tänk att en sån liten grej, kan göra något stort för andra och jag får själv somna med väldigt bra magkänsla.
Nu är det dags att krypa ner intill min fina snarkande Matilda.
Puss & Godnatt

RSS 2.0