24december- Tomten kom ändå till USA!

Hej alla därhemma!
Det är lite roligt då man tänker på det här med tiden, här har julafton precis slutat och snart ska jag krypa till kojs, eran dag börjar snart och då är det juldagen hemma i Sverige. Imorgon påbörjas min juldag på ett helt annat sätt, med ännu mera julafton kan man säga, lite lyx ska man väl ha det med blandade julfirande. Tänk att denna julaftonsdag blev så lyckad, jag som varit så nervös för att allt bara skulle vara jobbigt och fyllt med massa hemlängtan. Men istället så kom Sverige tomten hit till Usa också och jag fick under en timmes skypande vara med på julklappsutdelning hemma i Sverige:) Påbörjade dagen med lussebullar&pepparkaksfrukost hos Alexandra, slog in de sista klapparna och hade en riktigt mysmorgon. Vidare mot julbord här och sen var det dags för julklappsutdelning, hemma i Gärdås lyckas det alltid bli så att ett tema hamnar på julklapparna och jag tror det gått fram att jag är en något frusen person. Vantar, stickade strumpor, mössa och filt, kan det bli bättre:) Så nu sitter jag här i underbart härliga strumpor från Solan&Kurt, glad av alla juleklappar och  har myst till en väldigt fin film med familjen här, Its a wonderful life, och det är väl det vi har. Ett underbart liv:) Med en familj som man älskar, syskon, syskonbarn och fantástiska vänner!
Tack för alla julklappar, solan&kurt för varma fina fötter, familjen för allt, Emilia ( för lussebilden, brevet och blixten texten! ;) ), Kesti&Elsa för mina supersöta dalahästar som pryder öronen, guffa och gudmor för nordeatomtens bidrag! TackTackTack, ni är underbara!
Puss&Kram
Ingrid




Kommentarer
Postat av: marielle

åh så bra att den svenska tomten hittade till usa, jag var lite osäker på om han verkligen skulle ha hittat till spanien så jag tog det säkra före det osäkra :D vad bra att vi äntligen fick tid att diskutera livets viktiga ting ;) jag hoppas på mera pratstunder SNART!

2008-12-25 @ 09:46:03
URL: http://marieelle.blogspot.com
Postat av: Elin

Åhh, bra att det blev bra! Ja, värsta lyxen med både julafton och juldagen :)

Här hemma slappar vi bara idag :P

Stor julkram min lilla pepparkaksgumma!

2008-12-25 @ 13:11:41
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout
Postat av: Kesti

Hej!

Skoj med dubbla traditioner, firande i flera dagar.

Ha en fortsatt härlig juldag, du är så söt i din pyjamas, är mycket lussebullar och annat gott.

Massa kramar.

2008-12-25 @ 23:26:36
Postat av: alexandra

ingrid. det var inte vår enda julmorgon tillsammans. för tänk: "om femtio år kanske vi är gifta"





HAHAHAHAHA





du är beeeeeeeeezt

2008-12-26 @ 04:27:51
URL: http://plymis.blogspot.com
Postat av: Solan

Hej världens snyggaste pyamastjej.Passar strumporna???

Du ska veta att jag ser fram emot att läsa din blogg,,,vår "lilla lilla"stora goa Ingrid,,,massor med hadetbrakramar från Fors.

2008-12-26 @ 10:53:46
URL: http://m-fors.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0