31 Januari

Vi går mot ljusare tider och det gör mig glad i hela kroppen. Imorse då jag vaknade kikade solen sig igenom mina persienner och gav ett solsken över hela rummet och hela jag bara blev alldeles lycklig. Tror att det är för att vårens tecken betyder att sommaren inte är alltför långt bort, även fast vi bara är i Februari. Jag längtar så till den svenska sommaren. Minns då man var liten och mamma kom in tidigt för att man skulle vakna och ut i det fina vädret, hon öppnade alltid fönstret, killade mig på ryggen så att jag skulle vakna till ordentligt för att sedan låta mig ligga i sängen, bara känna doften av sommaren utanför fönstret och bli redo för sommardagen. Allt det gröna fina med Sveriges sommar, blommor över hela ängarna, sommarstugan som väntar med båtturer där man kan ligga i båten hela dagen med en varsin bok och de härligt småkyliga kvällarna när man tar på sig en varm hoodie för att grilla och sitta utomhus, ja. Bara doften av grillning en sommarkväll ger mig lite lycka. Till och med en regning dag i sommaren, när man får ligga och lyssna på regndropparna på taket & läsa en bra bok och absolut bara vara. Allra helst så ska man ha hela sin sommar i Dalarna, för att det nog är den bästa platsen på jorden. hemmakär och hemmalängtig? väldigt mycket idag.
Tror jag känner att det finns någon på norra promenaden som längtar oändligt efter den svenska sommaren nu, på ett väldigt bra sätt, då man vet att redan i maj (förhoppningsvis) är allting nära.
Nu kommer snart gävlematilda, vi ska ta itu med studier & framförallt inrikta oss på en såndär fantastiskt god frukost, med pannkakor till huvudrätt!
puss!Avslutar med min favorit bild, klockan är 5 på morgonen, jag & amanda cyklar hem genom falun och solen börjar redan gå upp & gör världens ännu lite mer vacker.måndag

Så är helgen över & måndagen tillbringades i skolan. Promenad i vårsol med käraste gävlematilda runt strömmen & bestämde att kvällen på promenaden från blir organisera.strukturera.planera. Inte mina starkaste sidor men kan nog behövas.
Kalendern är översmockad med jobb och plugg & har insett att det kommer bli 3 tentor på raken inom loppet av tre veckor, inte favoritsysselsättning med tentastress. Fast en sak i taget för den tjejen som bestämde på nyår att inte tänka alldeles för mycket jämt! Börjar med läkemedelsberäkningen imorgon sen är det bara att plugge på. Väldigt skönt att ha en helt tom helg iallfall 17 februari, där ska det deffinitivt planeras in någonting som inte är skola:)
Förövrigt så är det vårkänslor i hela Norrköping då det varit strålande sol & ljus hela dagen, fantastisk!

Nu ska jag använda mina mästerkockskills, bränna köttbullar & koka alldeles för mycket stuvade makaroner. Tack & lycka till på förhand!

torsdag

Torsdag & nu kan man nog säga att helgen drar igång på riktigt, nollefest där jag och siri fixar internationell trekamp & på lördag är det dags för vinterkravallen! På med overallerna så blir helgen bara helt perfektsommar

Skriver CV, planerar sommar men inser att jag är sämst på att planera. vart i hela vida världens ska man tillbringa sommaren?
Gårdagen blev pyamasparty & middag hos lottan & morgonen blev desto bättre då jag upptäckte att kära fröken lanker får väldigt högt poäng i det där med vuxenpoäng. godmorgon kylskåp, glöm aldrig dina blomster kära vän!Teneriffa

Våran vecka har varit absolut helt fantastisk!
massa fler bilder påväg, men efter flygresa & tågresa ser jag dubbelt & tribbelt och ska sussa.

10januari

Imorgon går tåget mot göteborg, först blir det en otroligt efterlängtad lunch med julia, för att sedan få pussa på kära fröken rödöö. lördag blir oviss och spännande & söndag flyger jag och min fantastiska johanna mot sol, värme, skratt, fest, fina vänner och minidisco med lollo & bernie!
Det känns ju ganska bra att stå och pröva shorts och klänning då regnet öser ner utanför och det just precis nu kommer världens åsksmäll. påminn mig om att det är januari & att vi igår grillade i fantastisk sol.
HEJDÅ NORPAN! nu tar jag en välförtjänt paus. peppen är obeskrivlig!


11januari

Sista föreläsningarna och sektionsmöten är avklarade. Dagen mötte oss av strålande solsken. Vi packade ner korv, hembakta bullar & grillen i väskan och vandrade ut i vrinneviskogen för att sitta i solen och bara få tid med sånna där fantastiska vänner, utan en endaste tanke på skolan.
Jag är lycklig i hela mig!

9 januari

tentatentatenta 14.00 - 16.00 statistik


5januari

Sirpi är inte hemma ikväll så jag myste in mig hos jennifer för att äta franska alpernas ungspannkaka, promenera & kolla på en alldeles fantastiskt bra film som gav en ordentlig tankeställare. Kommer inte helt ihåg namnet på den, men kommer en update om detta. Förövrigt försöker jag mig på statistikplugg som är lite svårt just nu då tankarna på senaste tiden är på helt andra håll, både framåt och bakåt och lite överallt. 13januari är det mot götet, Johanna och TENERIFFA!

från minsta sten till högsta berg, nu bränns det engelbrektson!


3 januari

Det känns ganska konstigt att vara tillbaka i skolbänken efter ett alldeles fantastiskt jullov. Sitter i skolan med 5 statistikböcker stirrandes på mig och ska snart ta itu med mina artiklar. En veckas stenhårt pluggande väntar innan tenta den 9 januari. Tänkte bjuda på lite pics från några delar av allt det där mysiga med december

1 januari 2012

Året har precis börjat och det känns alldeles fantastiskt bra, ny start och nya möjligheter och en bättre nyårsafton får man leta efter! Känns faktist väldigt skönt att lägga 2011 bakom sig som för mig varit ett ganska kaotiskt och rörigt år med mycket beslut och knas, självklart även fantastiska guldstunder tillsammans med fina människor och stjärnor med fina minnen som man sparar på, men även de där stunderna som känns skönt att säga att de stannar på 2011.
Nyårsafton med bröllop för Frida och Jonas, jag saknar nog ord för hur otroligt vackert det var och blev alldeles lycklig i hela magen. Bröllopsfest med liveband, härliga tal & mycket skratt, underbart.
Den alldeles unika nyårsskålen blev på rexbo busshållsplats & kunde nog inte ha haft det roligare!
Så gott nytt år önskar jag er alla, har nytt nyårslöfte som jag ska göra allting för att hålla och låt nu detta året bli ett såntdär fint, bra & härligt som man minns tillbaka till med massa lycka! Blir nog inte så svårt då jag snart är tillbaka hos mina fantastiska vänner i norpan & får börja året med att pussa på dom :)

Jag har inte nyårslöftat godisförbud, inte oliver heller!

RSS 2.0