Lycka

Inget fokus finns kvar för dagen blev fyllt av så mycket lyckorus, tredje gången gillt och jag är godkänd på läktentan!! Så mycket stenar som släppte och är bara lycklig! Som pricken över i bokar jag Sofia & gävlematilda resa till Berlin för att hälsa på faluns snyggaste tjej, Emelie! Underbart är ordet på den dag!


Helgen

Helgen var absolut helt grym och mycket därtill! Sittning på fredag ( lagomt spårad med Batman, leija, pretty woman) och framförallt Robins scenframträdande! Rockfesten gick av stapeln på lördagen och har verkligen haft det sådär otroligt kul med fina människor. Livet är väldigt bra just nu helt enkelt, blev litet bakslag med plugget då det inte hunnits med i helgen, men efter en heldag i skolan så är jag i fas igen, vilket är oerhört skönt. Allting just nu är bara väldigt bra & jag älskar vårkänslorna som finns överallt!

livet

Pratat med Johanna som kommit hem från Indien precis som berättade att denna nuss pratat om moster Ninni under hela tiden i Indien. Planen blir att få hit lille prinsen en helg framöver så har vi massor av tid att hänga! Ännu en fin dag, strålande sol & ikvällikvällikväll är det äntligen ikväll! Det ni

Våren

Mycket bra som händer i livet och dagarna rusar framåt så snabbt att man inte helt hinner med, dock känner man i hela kroppen att våren är här med sin närvaro och gör varenda själ lycklig. Tentan känns inte lika tung att skriva, mornarna blir genast lättare när solen skiner & man längtar ut för att bli mött av solen. Träningskläderna är på och jag och Siri ska ta en tur runt Strömmen för att fortsätta njuta av den fina dagen. Har blivit tilldelad praktikplats, onkologen US, vilket känns riktigt bra. Detta är någonting som jag i framtiden skulle kunna se mig själv jobba med, så det blir en spännande vår med nya erfarenheter. Imorgon kväll väntar någonting som jag tror att alla peppat ihjäl sig och äntligen går Hollywoodfesten av stapeln! Kläder är fixade, festen planerad och sittningen färdig. Imorgon ska vi dansa natten lång. Underbart!

malung

Fastnade hemma framför datorn och bildarkivet. Inser att jag utan att tänka på det sitter och går igenom varje mapp av alla tusen bilder som ligger på datorn. Alla ögonblick man upplevt, och bilder som tagits vid lyckliga stunder och tillfällen som man sparar någonstans i minnet och som finns kvar på där på kamerans minneskort och någonstans inne i huvudet. Det finns så många stunder man upplevt, människor man mött och det är ganska otroligt hur tiden hela tiden tar oss framåt med nya möten, nya bilder & nya resor. Alltid framför ens fötter. Nu är jag hemma i Malung, njuter av varje sekund med mamma & pappa. Av våren som gjorde storslagen entré så jag och mamma tog på oss längdskidorna och tillbringade dagen i spåret. Fantastiskt! Förövrigt har jag blivit kass på att blogga, detta för att det varken funkar med bilduppladdningar eller mellanslag ( nu funkar det på ett skumt vis.. måttligt irriterande. Nu ska jag fortsätta att njuta av världens bästa familj!

12februari

Dagen är en kombination av klump i magen, förkyldning & lycka. Konstigt va? Hur så många känslor saker kan rymmas i en och samma kropp. Då jag gick till jobbet imorse lyste solen och små bäckar bildades längst vägarna av smältande snö, det är då som den där fantastiska känslan infinner sig, den man inte helt att sätta ord på. Känslan som gärna får flytta in och bosätta sig i min kropp hela tiden. Sen pendlar det runt & tanken på världens presstenta som är imorgon 08.00, så blir det bara ont i magen & nervositet. Hoppas med hela mig och lite till att detta går vägen imorgon. Det måste det. Idag fyller min lillprins 4 år, tänk att det känns som alldeles nyss han bara var en liten plutt som låg och nussade i famnen :) Men liten blir stor & efter vårat morgonsamtal så vet jag att hela hans dag blir fantastisk! PUSS

torsdag

Hjärnan är alldeles för trött just nu i ett virrvarr av spädningar, dropptakter, tarmvred, blindtarmar & framförallt statistik som är alldeles fantastiskt spännande ( hoppas ni hör min ironi) Hade en väldigt bra dröm inatt, pappa hade byggt ett flygplan med öppen sikt och endast stolar och en ratt, jag mamma & pappa hoppade in och flög över ett sommarsverige med gröna ängar, blått hav och det var alldeles varmt i luften och att sitta där i det där öppna flygplanet var som att åka balder gånger 100 på liseberg. Så ringde kära klockan 07.45 ( vi befann oss då ovanför Portugal). Jag tog mitt förnuft till fånga, snoozade 20minuter till och flög lite mer. Vaknade med en crashlandning då jag insåg att 3timmar statistik stod som första föreläsning. Fast vad gör det när jag snart får slå ihop böcker & dator och slå händerna i sconesdeg och huvudet i tv,n för filmkväll och mys! PS. imorgon är det fredag, vilket innebär snart fredagskväll då jag får träffa världens bästa Elin & fira 20års kalas för substitutbrodern Petter & mysa med den där väldigt fina familjen Häggberg!

lördag

Vaknade imorse ur en marddröm tredje natten i rad nu och blev ännu en gång lycklig över verkligheten. Gårdagen var fin tillsammans gävlematildan & lisan med filmmaraton ( håll i hatten jag somnade inte). Jobblördag med Emma vilket såklart alltid blir bra, många kanelbullar, te & klädkrängande, fint. Dock var sista timmen alldeles för läskig för en mindre tuff tjej när en påtänd full man ramlade in och emma lyste med sin frånvaro, tack vakten för att du var snabbt på plats. Förövrigt saknar jag en viss bästa vän i Uppsala. Jag saknar henne så mycket att det inte kan vara hälsosamt för själen. Måste nog verkligen åka dit snart. Vill bara äta massor med gott, prata natten ut, skratta tills träningsvärken gör sig påmind, spela kort & tänka över mina tankar till märlan & ta emot hennes. Den där andra halvan är lite långt bort. Ha världens bästa lördag nu alla. Jag ska njuta av Lalehs nya skiva och en speciell låt som har totaltfastnat hos mig ännu en gång innan jag lyfter rumpen från stolen & bestämmer kvällen! ps. jag kan det där med att man ska ha mellanrum i nya stycken, dock bloggen som bråkar och varken tillåter mig att göra mellanslag eller ladda upp bilder. tji fick jag. ( detta betyder, anropar elin min alltid tekniska räddare i nöden?!)

Dalarna

Jag längtar hem, hem till skogarna för långpromenader med Hektor, sommarstugan med öppen eld och kortspel där stearinljus är det enda ljus som lyser upp rummet med fönstret som tavla över vattnet och himlen, soffan framför tv,n i mammas knä och allting som bara är lycka. Jag önskar väldigt ofta att jag bodde närmare, och ja. Att jag ibland bodde i Dalalandet. Speciellt dagar som idag, när jag och min kära mage blivit totalt osams ( fast tja, önskar mig nog lite hem andra dagar än magontsdagar också). Två tankar för mycket, tentatänk & planering för att få ihop kalendern ger mig magkatarr. Brännande mage, proviva & fosterställning har varit min förmiddag med en snabb tur till skolan. Snart är jag uppe på fötterna igen & med lite mer proviva ska jag piggna till och bege mig hem till Emeliee så ska jag hon och gävlematildan kura ner oss i soffan för myseftermiddag & fika. Det är nog bästa medicinen. Puss!

RSS 2.0