Helgen


fantastiskt

vaknar upp en gång klockan 7, men dunkande huvud & inser att jag bara sovit tre timmar, tänker smart tar en resorb och kryper ner igen. (notera att jag glömmer att titta mig i speglen). Vaknar upp igen klockan halv 11 och bestämmer mig för att fixa lite frukost. Inser då när jag kollar ut genom vardagsrummet, att ja. festen blev fantastisk! Kan inte intyga mer, underbara människor som gått in 140% för deras karaktärer, tävlingen kvällen ut & öråd för vinnare av bästa outfit! Ronja Rövardotter och Birk tog hem priset! Själv kände absolut inte en endaste människa igen mig på krogen, alltså inte ens nära vänner så jag sprang runt och lekte läskig.
Nu ska jag krypa ner med lite varm oboy & ostsmörgås i sängen och tillbringa resten av dagen här, sköönt.
ps. först ska jag nog tvätta bort alla blåa små fläckar & mitt brunfärgade hår som inte ville gå bort i duchen inatt, kände inte helt igen min spegelbild! tack alla för grym fest!
håll ut med bilder! kommer så fort jag fixat sladd till kameran, vilket nog blir idag :)

23 oktober

Godmorgon världen efter lång tids bloggpaus!
Ligger i sängen under ett varmt och skönt täcke och laddar för att gå upp, dra på mig träningskläderna och bege mig mot Sats. Tävlingar och mål har satts upp så går ju knappt en dag utan att man hamnar på sats om antingen morgonen eller kvällen. När man inte är på sats, var kan ingrid vara då? Kåkenhus på biblioteket, skola skola enormt mycket skola. Tentor & press och det är tur att man har världens bästa klass, vilket gör det hundra gånger roligare att plugga. Äntligen fredag och jag och Lisa ska förbereda det sista inför maskeraden på lördag! Alla har fått tilldelade filurer och figurer som än så länge är hemlighetsstämplade och på lördag går nog världens absolut roligaste maskerad av stapeln. Som självklart avslutas på trappan.
ha en fin dag, här väntar fin frukost!
puss
bilden nedan visar en såndär väldigt lycklig stund, typ där vill man va!

4 Oktober

Huvudet är överfyllt men inspiration till bloggskrivande idag saknas, back on track imorgon istället.

 Det enda som är viktigt denna dag är att jag leker gourmetmiddagkock och lagar middag till mina fina sambos ( som lyser med sin frånvaro). Dock har jag väldigt bra musik som sällskap just nu, och det förgyller verkligen kvällen.
Nu ska jag fixa det sista inför mittbedömningen innan det är dags. Föressten, fick en PVK ( perifer ven kateteter) i armen idag, riktigt spännande, gjorde inte alls så ont som väntat och fick sätta en på Jennifer också och blodsvar på direkten, lite skönt för självförtroendet! ( detta trodde jag inte om mig själv för 2 år sedan, haha)
Godnatt på er människor! 04.30 alarm

3 oktober - speciell dag

Det är ganska otroligt, att för 30 år sedan denna dag så var det vigsel i tyngsjö kyrka för världens bästa föräldrar. I helgen har vi sett bilder, skrattat och haft det underbart hela stora familjen. För 30 år sedan började en ny resa för 2 människor utan någon egentligen aning om vad livet skulle erbjuda. Och här sitter jag nu, med fyra fantastiska syskon, syskonbarn och fina respektive och tänker på hur lycklig jag är att vigseln ägde rum den där höstdagen som blev början på något alldeles fantatsiskt och en lång livsresa. En mamma och pappa som alltid funnits där, varelse man tabbat sig riktigt ordentligt, varit lycklig, ledsen, behövt råd och alltid gett så mycket kärlek. Tack för att ni finnsSå grattis mamma och pappa på eran 30åriga bröllopsdag, många fler härliga år har ni framför er!
2 oktober

Andra oktober och hösten är här på riktigt. Har varit en alldeles fantastisk vecka med födelsedagsfirande, och det bästa av allt mammas och pappas 30åriga bröllopsdag, vilket innebar att hemliga planer gjorts och stor överasskning väntade. På fredagen gick syskonens allas bilar mot dalahållet för förberedelse ute i sommarstugan och för överasskning, vägen var dock inte helt enkel och fick uppleva den första ( och förhoppningsvis sista) punkteringen. Då alla väl kommit fram satt vi laddade och gömda i stugan med plakat, gitarrer och ukulele & en mer förvånad mamma får man nog leta efter. Helgen har alltså varit helt fantastisk, full fart och härliga lekar där absolut alla var hemma :) Elsa fixade världens roligaste tipspromenaden, jag och lillprinsarna har varit på skattjakt och mycket därtill.
Kan nog inte summera det bättre än att min familj är absolut helt fantastisk :)

Nu har jag precis kommit tillbaka från malung och gått en promenaden runt strömmen bland löven och i höstregnet. Det kan vara ganska skönt ibland, ta en promenad med bra musik i öronen, andas lite och försöka få lite tankar att klarna till. Den där höstluften gör suuusen! ;)

Dags för slumer då klockan ringer tidigt imorgon och sista veckan på praktiken drar igång!
Godnatts

RSS 2.0