dan för dan för tentadan

Okej, måndag kväll. Om två kvällar vid denna tid har jag äntligen skrivit min medicintenta och jag hoppas och håller tummar och tår att den ska gå vägen. Så mellan klockan 08.00 - 12.00 behöver jag alla tanka och tummhållare jag bara han få!
Nu har jag precis kommit hem efter ett välförtjänt träningspass på gymmet och ska snart se lite solsida som avslutning på kvällen :)
Som sagt, dan för dan för tentadan, HÅLL TUMMAR.
Puss!

"Friday i´m in love"

Fredag brukar kopplas ihop med helg, dock kommer det bli 3 veckodagar för mig då medicintentan ska pluggas varendaste dag, jag ska inte kugga denna tenta! Nu är jag hemma efter en heldag i bibblan & snart är det dags för träning med sofia för att sen ha pyamasparty/mys med mina bästa brudar!
Ha en fin helg alla läsare!

antigen, antikroppar & medicin

Immunologi, antigen kommer in i kroppen, inre yttre försvar, blandat med B-celler, mastceller och jag blir totalt jätteförvirrad av alla celler som rör till det. Fick dock väldigt stor motivation då världens bästa Märlan ställer upp med lite motivation tack vare att hon skickade sitt föredetta oerhört snygga körkort. Ingenting kan få mig på bättre humör en pluggdag som denna! Minns den dagen då hon kom hem, tagit körkort men lyckan var inte total, körkortet hade inte blivit precis som hon tänkt sig då hon i all hets skyndat sig att klicka på en bild. Bilder sätts på körkortet och någonting i fixandet av bilden har klippt av halsen och håret!
Ja, jag har helt enkelt världens bästa vän som förgyller mina pluggdagar!
Mary citat:
Jag mår nästan dåligt när jag tänker tillbaka på stunden när jag ivrigt slet upp kuvertet för att äntligen få se mitt efterlängtade körkort. Mina ögon tårades medan mamma och syster stod bredvid och asgarvade. Oförlåtligt!

Bilden nedan ser vi märlan utanför körkortsbilden :)


tentor&poänger

Tentapoängen trillar in & jag blev godkänd på farmakologin, check på det och då mår man bra! Det firas med ett träningspass med Jennifer!

söndag

Respirationssystemet stog högst på listan igår & efter 8h i skolan på en lördag fick jag en desto större belöning med Håkan Hellström biljett! Så nu är det bara att räkna ner dagarna :)
Igår var jag hundra att jag skulla hem, mysa och ha en hemmakväll, men har hunnit mina "övermannar" av övertalare då de lyckades övertala mig att följa med på förfest hos grabbarna, som i sin tur slutade med att en ilsken dam plinkade på och bad åt flyga åt någonstans, vi tänkte klokt och förflyttade oss då ( cirka 15ssk) in i johans rum där den mycket trevliga damen inte har sitt rum precis under oss och där golvet istället blir en pizzerias tak. Det var håkan, dans och bara sådär únderbart mycket dans!
Vägen hem var dock inte lika kul, strumpbyxor och high heels i 20 grader minus var mitt dummaste val någonsin. Det blev att springa hela vägen hem, så dom som mötte mig och lisa måste ha klurat på om det var två stycken bambi på hal is som var på stan.
Nu ska jag äta frulle sen blir det skolan igen, cirkulationen nästa!
Puss


pluggdag

Idag är jag helt klart den största, bästa och duktigase nörden i hela Östergötlands län ( inkluderar även Lotta & Matilda i denna mening). På min nästan helt lediga fredag så har jag tillbringat den på bibiliotektet med hela matspjäklingen och himla massa pluggande. Jag har gjort affisher, målat struplock, amylas, gallblåsor och ventriklar. Nu ska vi ta den där satans medicintentan!
Puss på er & ha en fin fredag. Tänk på mig imorgon då jag knatar iväg till skolan, på en lördag.. Lite respiration står på shemat, kanske belöning på kvällningen med tequlia, det återstår att se ;)
PussKram
Ingrid

16 februari

Tror att jag måste inse att våren inte helt är här än, ett misslyckat försök med vårjacka då jag fick nästan springa hem från skolan för att hela jag höll på att frysa ihjäl!
Immulogiföreläsning med en föreläsare vars tonläge var som en vaggvisa som spelades på repeat med exakt ton hela tiden, inte undra på att det blir svårt att lära sig om celler då..
Eftermiddagen tillbringades på bagarstugan & ännu igen så är det norrköpings absolut bästa fikaställe någonsin! Puss

bild från en dag när det iallfall var lite vårväder :)


alla hjärtans dag!

Hej på er!

Jag hade precis skrivit en lång uppdatering och sen valde mitt kära batteri att ta slut, så det var lite måttligt irriterande.

Iallfall så kommer en update från livet, inser att det var väldigt längesen jag skrev, men det har varit fullt upp med skolan, trappanhelger, sittningar & framförallt de dagarna som än så länge varit årets höjdpunkt, Sri Lanka!
Just nu har jag lunch och har skyndat mig hem för att spara på den knapra studentkassan, makaroner måste ju vara det bästa i livet för tillfället!

Sri Lanka var helt fantastiskt, jag levde lyxusliv och kopplade bort hela omvärlden för semester och upplevelser. 35 grader varmt, där jag och Oliver tillbringade dagarna på de vackraste stränder! Vi reste längst syd och fick se så mycket av det otroligt vackra landet och varje kväll avslutades med ett glas vin framför en otroliga solnedgångar med syster. Resan var otrolig!

Här är det istället iskallt, men solen skiner iallfall vilket gör att man blir påmind om att våren snart är på ingång, och hur underbart är inte det!
Puss&Kram
Ingrid19.16 - eftermiddagsuppdatering

Helt plötsligt blev jag otroligt nostalgisk då jag kom att tänka på vilken dag det är & hur otroligt livet kan vara. Att man befinner sig på en plats och lever ett liv, medan man ett annat år befinner sig någon helt annan stans i livet. För två år sedan levde jag livet i USA & just denna dag tillbringade jag och världens bästa Alexandra med en utflykt till paradisplatsen Garden of the Gods. Ett minne för livet av en otroligt fin alla hjärtans dag med världens bästa vän. Tiden flyger fram och livet är faktist ganska otroligt
RSS 2.0