28februari - Underbart

Tiden rusar fram & snart är imorgon är det redan första Mars, en månad kvar på GC innan det blir nya mål på Mallorca, Emilia är här & det är underbart (därför också lite mindre bloggande). Idag har vi tillbringat dagen på Amandores Beach & imorgon satsar vi på nya äventyr då jag är ledig. En dag hade vi en vandringstur från Arguineguin till Puerto Rico, vi var uppe och klättrade i bergen, högt över haven och hade med fika och bara myste. Dock slutade turen inte lika bra, då tusen fiskmåsar tydligen också tänkt ha fikaplats däruppe, det blev att gömma sig bakom buskarna och bege oss hemåt.

Nu ska vi kila mot ARGUINEGUIN och Emilia enda kommentar är : Det är Dejligt ( lite problem med danska språket för den tösen, sakta men säkert)

Puss&Kram!


23februari - Sol

Jag älskar då man vaknar på morgonen och det är helt mörkt i rummet, drar lite i gardinen för att kolla vädret och möts av klarblå himmel & sol. De dagarna är de absolut bästa som finns.

Igår tillbringases dagen vid poolen, med lite bra musik och bad för att under kvällen ta en roadtrip med Malene till Maspalomas för att shoppa slut på lönen, trevligt med en helt ny garderob. Mindre trevligt att parkera på ett övergångstäl, stå 20m därifrån och se hur den söta Polismannen skriver bot, det är smällar man får ta!

Puss&Kram


20 februari - Destination Mallorca, Sungarden Sea Club

Jag är helt enkelt väldigt lycklig just nu, runt mitten av April börjar nästa Destination på Sungarden Sea Club, Mallis! Här blir min arbetsplats de nästa månaderna!

http://www.ving.se/spanien/alcudia/sea-club


Emilia kommer på en veckas besök den 24 februari, massa suprise står på listan & jag längtar!

+ ATT SOLEN SKINER!

Puss&Kram

18februari- Storm

Igår kväll var en utgång planerad med ändrade planer. Efter Service så fick jag uppleva den största storm jag någonsin sett. Påväg hem från sista hotellet blev jag längst vägen mött av två flygande soptunnor, en telefonkiosk och stenbumlingar som låg längst hela vägen. Bilen drog åt vänster och hela Puerto Rico var becksvart eftersom det blivit strömavbrott överallt.

Under natten har jag bara lyssnat på ljuden utanför fönstret och sett hur det har blåst i mina gardiner. Vaknade imorse av varm sol, jag blåser fortfarande nästan bort så fort jag öppnar dörren, men tänkte iallfall se om jag & solstolen inte blåser bort vid poolen!

Ekströms får vänta!

PUSS


17 februari - Regn & Ekströms

Efter en vecka sen semestern gjordes imorse en fasansfull upptäckt, Ekströms Nyponsoppa är slut!
Idag efter Service måste bilen ta oss mot Ikea som ett sista hopp. Efter detta blir det en ordentlig utgång ala Ingrid & Camilla, ledig imorgon.. Javisst!

PUSS

12februari - GC, flygplats & Karneval

Så var Ingrid tillbaka igen på Gran Canaria med en 20kg tyngre väska redo för två spännande månader! Vädret har vänt från spöregn till strålande sol så det är ett väldigt stort plus.

Klockan är halv 9 och jag sitter på kontoret och snart ska vi bege oss till kostymbutiken för att ladda upp för en hejdundrande karnevalfest som går av stapeln imorgon, ska verkligen blir superroligt! Så nu är den stora frågan vad jag ska klä ut mig till, någon som har någon smart idé? Temat är TV genom åren =)

Var på flygplatsen idag & så kom jag att tänka på det där med möten, när man saknar någon riktigt mycket och plötsligt så står den där personen framför dig och hur lycklig just den där stunden är. Det är bara så fint då man står på Välkomnst och tar emot gäster som kommer precis landad. Då det står barn som väntar på sina föräldrar, kära som möts eller mormor & morfar som väntar på sina barnbarn som kommer ut från flyget. Det är bara så väldigt vackert tycker jag :)

Dags för Karnevalfix! Förslag för utklädnat mottages gärna =)

Puss&Kram


9februari - Väskor packade & flyget mot GC!

Sitter hemma i Malung och nattsuddar lite innan det är dags för sömn & för att imorgon ta flyget tillbaka mot GC. Har en liten nattlampa tänd och sitter och tänker på hur underbar veckan har varit, vilka fantastiska vänner jag har och hur bra livet är. Det som också är lite facinerande är det där med byte av platser i världen, utanför fönstret snöar det och det är riktigt kallt i luften medan jag vid den här tiden imorgon befinner jag mig på en helt annan plats där det ryktas om strålande sol.

Tack för en perfekt Sverigevecka & nu satsar vi på två perfekta GC månader!
Puss&Godnatt


Två underbara vänner en underbar sommarkväll :)
Massa kärlek till er

7februari - Sverige & lite GC bilder!

En helt underbar vecka pågår just nu i mitt liv och jag njuter av varje dag i Sverige. Landade i Arlanda och blev mött av Sara för massa mys tillsammans med Lusse, Jannike, Amanda, Julia & Sara i Midsommarkrantsen med prat hela natten. Härlig frukost tillsammans med mina små råttor och fika hos Lusse på eftermiddagen. Vädret var helt fantastiskt, snötäckta gator och den här riktiga kylan som man bara kan få i Sverige ( tror dock att jag var den enda som uppskattade detta, haha) Så tack mina söta för ett underbart mottagande :)

Vidare för mys med bror & hela den härliga familjen, har fått gosa med lilla nykomlingen Eyvind & läst Bamse tillsammans med lilla Helmer, även firat födelsedag för storbror.

Nu sitter jag i Malung och njuter för varje minut av dagarna hemma, att få tillbringa så mycket tid tillsammans med familjen, mysa med mamma i soffan och ta långa promenader med Hektor i det vackra vintervädret :) Kära fröken Rödöö kommer imorgon för övernattning och tisdagen blir det skidåkning i Sälen. Idag har dagen tillbringats ute i den härliga solen med skoteråkning, korvgrillning och en massa skratt.

En helt fantastisk vecka helt enkelt.

Nu när jag har tillgång till dator lite längre tid så kommer det även lite bilder från senaste tiden på GC! Absolut ingen ordning på bilderna dock, en mixmax blandning av skratt, jobb, upplevelser, fest & allting som hör till GClivet! :)

Kommentera gärna, ser att det är många som läser så jag blir nyfiken på vilka ni är :)

Puss&Kram
Ingan






















RSS 2.0