30 Augusti - Upprop

Efter att ha gått vilse i Linköpings parker, gått cirka 7 varv runt innerstaden, frysit om fötter & händer, ringt juliamammapappa, julia igen och haft den där känslan som senast infann sig då jag åkte till Gran Canaria som reseledare av att vara totalt genomnervös. Inte en aning om någonting & det enda som jag höll utkik på var dessa lilarosa overaller som kännetecknar faddarna.

Jag hittade rosalila overaller, jag blev varm om fötter och händer, fanns med på listan och sa JA - detta innebär att första nollningsdagen för mig startar imorgon!

Puss&Kram
Ingrid


29 Augusti - Nervös

Hej på er

Nu sitter jag hemma i Malung och skriver sista inlägget innan bilen går vidare mot Linköping, det var längesen jag faktist var lite nervös, det är ju trots allt någonting helt nytt. Det kan jämföras lite med första gången jag åkte ut och jobbade i Gran Canaria, jag satt där på hotellrummet med tusen snurrande tankar, hittar jag gaten, missar jag bussen till flygplatsen, fixar jag jobbet. Nu går tankarna i ungefär samma bana. Hittar jag till uppropet, går jag vilse det första jag gör, hittar jag min klass. Jiises.
Sen har det blivit lite snbba puckar & ändringar också, kommer plugga i Norrköping istället för Linköping, först blev det en riktig chock, men nu känns det faktist spännande. Har fixat boende från första Oktober så startar upp lite lugnt hos Häggbergs :)

Nu ska jag äta min femte mammamacka innan jag ska packa ner det sista i mina blytunga väskor, dagens fråga: Kommer jag överhuvudtaget komma ut ur huset med denna enorma packning?

Puss&Kram
Ingrid


En dag i Palma, Mallorca :)


Höstsverige

Det är höst hemma nu och jag tror att efter lång tid i värmen och utomlands så kan man inte låta bli att tycka att det är mysigt. Luften är helt klar och löven börjar redan skifta i lite gul nyans, varje kväll har vi gjort brasa och det blåser härligt utanför fönstret. Dock blev jag totalt sönderskrattat av min kära mor igår, vi skulle ut på en promenad med Hektor i skogen & jag hade förberett mig ordentligt med vintervantar, stickad mössa, tredubbla tröjor och raggstrumpor i skorna. Tydligen var jag lite för tidigt ute då mamma och resten av vänskapskretsen tyckte att det räckte bra med en liten fleecetröja!

jaja, jag jobbar väl för att undanhålla höstförkyldning, eller något :)

Puss&Kram
Ingrid
27 Augusti - 5 fantastiska månader

Hej på er.

Nu var det längesen jag skrev och mycket har hänt sen sist. Är lite svårt att tänka på att jag för 2 kvällar sedan satt i ett värmeslags varmt Alcudia på med kvällsol balkongen & under dagen tillbringade sista tiden på stranden och packning av både lägenhet och kläder. 2 betongtunga väskor, ett pass och biljett mot nya mål och äventyr! Tiden på Mallorca tror jag ni redan har förstått att den inte kan beskrivas mer än att det varit helt fantastiskt, så mycket fantastiska människor, nya upplevelser och erfarenheter.

Nu sitter jag hemma i soffan i Malung och myser med mamma & pappa, det är höstväder utomhus och det är riktigt mysigt! Om några dagar går bilen mot Plugg, nollning studier och massa nya saker och jag längtar. Jag saknar er redan därborta på Mallorca och att säga hejdå kan ha varit bland det värsta på riktig lång tid. Ni är alltid välkonma till Sverige & till mig, annars dyker jag säkert upp på lite besök i vinter, Sri Lanka, Mexico, Thailand, det återstår att se!

Så nu byter bloggen riktning, från guidelife till studentlife & lovar en bättring och fler updates, så håll utkik.
Puss&Kram
Ingrid

RSS 2.0