31 oktober- Happy halloween

Imorgon blir det första Halloween i USA och ska jag vara ärlig tycker jag att det ska bli jätteroligt, eftersom alla började pynta sin hus för länge sen så känns det så roligt att det är imorgon! Jag ska på Halloweenfest med mina kära kompanjoner och in i det sista har vi alla småpanikat över att vi inte haft någonting att ha på oss. Så stod jag idag och kikade i garderoben, fortfarande lika tomt i huvudet då jag ser mina blåa leggings, min blå, klänning, de vit blå prickiga strumporna, och äntligen fick blixten en ide, fröken Söderbäck tänker imorgon omvandla sig till smurf!
Idag började min engelska, och ni kan pusta ut, jag behövde inte använda någon dator och behövde då inte heller oroa mig för kinesiskan! Självklart var tåget försenat då jag skulle dit, så jag kom en kvar försent och jag tänkte att jag skulle få smyga in, knacka på för att gå på någon sorts engelskalektion, men inte! När jag kommer fram och går in, är det pumpor överallt, häxor, banditer, uteliggare, pumpor och massvis med godis, massa ungdomar från olika länder som också ska gå där. Eftersom jag inte var utklädd fick jag rota i en låda och fick fram ett par änglavingar och en slinga med rött hår, mycket snyggt;) Sen spenderades kvällen med att bli utklädd til mumie ( jag fick stå still och bli inlindad i toalettpapper), carving pumpkins, godiskastning i korgar och massa lekar!
Här är klockan 1 på natten, rosa pyamasen är på och jag ska slumra! Jag känner mig nästan som ett barn, dagen före julafton!
Happy Halloween därhemma:)
Puss smurfan







Kommentarer
Postat av: Gammelmoster

Happy halloween på dej själv du!! Det verkar vara väldigt stort däröver. Här jag knappt sett en pumpa...Otroligt det där med att ni haft 25 grader varmt, du skojar väl inte??? Jag trodde ni hade en liknande vinter som vi har. Vi har inte mycket snö men det är halt i Frösöbackarna.

Ser fram emot fler halloweenrapporter.

Kramar och ta det lugnt med alla spöken!!!

2008-10-31 @ 09:53:05
Postat av: Elin

Wohooo, asbra idé! Smurfelina!! :D Det kommer bli toppen toppen! Ha så kul på halloween (med två L ;P !!!!!!).

PUSSSPUSS på dig min lilla bästa ingridängel!!!<3<3

2008-10-31 @ 12:07:25
URL: http://hejhenning.blogg.se/
Postat av: Aino

Du är INTE en datoridiot även om du ibland växlar över till kinesiska, jag är superimponerad av din blogg! Jättebra skrivet och vilka bilder! Helt fantastiskt.

Nu ska vi se om lite mindre datorproffsiga jag kan sända med en halloweenbild till varning för för mycket firande. Nej det går inte, det ser jag. Då skickar jag den på mailen. Pumpor som har fått för mycket av det goda.

Har dom ingen Allhelgona i USA?

Kramar från extramamman i Enköping,

Aino

2008-11-01 @ 08:56:57
Postat av: Kesti

Tjenixen!

Ser med spänning fram emot fortsatt halloween uppdatering, du var jättesöt i din tillfälliga halloween kostym i skolan. Smurf passar dig perfekt, vilken ska du vara, jag röstar på gammelsmurfen...

Här är det frost idag och en hel del snuva har vi också. Så mycket halloween har vi inte här, utom möjligtvis igår då vi skulle ta det lugnt framför tv:n, bara skräckisar, så nervösa jag fick lomma i säng tidigt med en trevlig oskräckis bok.

Puss på dig gammelsmurfen,



2008-11-01 @ 09:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0