23februari- Sista helgen i USA

Hej alla därhemma!
Det känns galet, väldigt obeskrivligt att jag inom så kort tid kommer att krama om min syster, pussa på Caesar, mysa med mamma och pappa. Att jag har haft min sista hela helg i USA, det känns ganska obeskrivligt att jag varit här i 180dagar nu och att jag vid den här tiden om en vecka kommer att blogga från svensk mark. DET är galet!
Blev ännu en topnotch helg med något inpulsiva handlingar. Kan ju börja med att kasta ris på USA,s busshållsplatser, för deras enormt ologiska tänkande. Det finns en busshållsplats några meter utanför mitt hus som vi skulle ta hem till Elin för myskväll och det sjuka är att dom valt att placera denna busshållsplats mitt bland alla buskar, 5dm från stora vägen. Detta innebär alltså att om du ska vänta på bussen måste klämma in dig bland alla buskar ( och bussen ser dig nästan aldrig). Jag var lat och trött i benen och det slutade med att jag satte mig där och väntade och alla trafikanter glodde så dom nästan körde av vägen, för att det satt någon random människa mitt i alla buskar, haha. Var tvungen att ringa Alexandra så jag inte skulle känna mig lika dum;) Fredagsmys med kortspel, iskallt bad med lite urspår;) Elin var ensam hemma så vi alla slocknade mellan 5-6på morgonen, men mysigt var det! Lördagen tillbringades ( EN SISTA GÅNG), på Cherry Creek och forever21. Söndagen blev nog den mest inpulsiva dagen eftersom vi något uttråkade bestämde oss för att bege oss till ett piercinställe för hål i tunga och bröstvårta. Jag stod dock över, eftersom jag genom att titta på Linas tunga, nålen och när det svartnade för hennes ögon blev totalt livrädd!
Idag ska Alexandra komma hit, hjälpa mig med det där som jag aldrig klarar ( rensa ut kläder) och packa väskor och fråga mig inte, för jag har inte en aning över hur jag ska få hem allting, INTE EN BLEKASTE! haha, men allt löser sig alltid som en älskad syster alltid brukar säga:)
Puss&Kram
Ingrid




JAG KOMMER ATT SAKNA ER MINA GULDPÄRLOR

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja du Ingrid hur ska du klara dig utan Forever 21..... och de två du brukar ha med dig...

Men det står allt ett gäng goingar och väntar hemma med en Marabou i varje hand.

A och L kommer att längta efter sin tokiga medsyster i aupairens liv i Denver.

Kram på dig och välkommen hem till kalla snöiga Sverige

2009-02-23 @ 22:27:36
Postat av: Kesti

Hej!

Det skulle du bara veta vad du är efterlängtad här, idag med vårsol och första snödropparna (blommor) som tittar fram ser vi fram emot att flanera på stan sola vid knuten med dig.

Måste medge att först hajade jag inte riktigt, kasta ris på busshållplatsen, gör man så i Amerika, efter ett aahaa, var jag med på noterna igen. :)

Kramar

2009-02-24 @ 12:07:37
Postat av: Eva-Lena

Hej Ingrid!

Tänk vad tiden går fort ibland, tyckte vi nyss stog i lekparken under en tipspromenad och du berättade om planerna med körkort och resa. men vad ska Ingrid hitta på nu när hon kommer hem till lilla Gärdås?? det blir spännande att läsa om nya upptåg och händelser på svensk mark eller vart de bär av här näst.... Här hemma är det jättemycket snö och det har varit ganska kallt en längre tid och livet rullar på som vanligt, just nu har Rasmus och Fredrik sportlov och Emma har en lång praktik på Kläppen, sedan åker hon på skolresa rill rhodos i maj med HR. Ha det bra så länge så syns vi kanske snart/ Eva_Lena

2009-02-24 @ 12:07:38
Postat av: Johan

Men du skulle ju komma hem i höst skrev du?! Så du är påväg hem nu?! shiiie :D

2009-02-24 @ 13:23:41
Postat av: Blixten

2009-02-24 @ 13:24:34
Postat av: blixten

jag längtar sjukt mkt gumman! Gå in på youtube och sök på gränslöst! Fett coolt. När blir det mys hemma hos mig då? ses snart och det är fett konstigt!

2009-02-24 @ 13:26:18
Postat av: Elin

det är nästan så man får en tår i ögat!

åhh, men snart är du hemma! du måstemåstemåstemåste komma till mig då! PUSS

2009-02-24 @ 17:51:29
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout
Postat av: mamma

Nu är i alla fall jag hemma efter en underbar vecka i Indien och mys med Oliver och Johanna. Lite mosig efter 17 timmars resa men det är det värt många gånger om. Välkommen hem snart, vi längtar kram

2009-02-25 @ 12:52:49
Postat av: alexandra

Jag tror att jag medvetet lät bli att kommentera detta inlägg. Jag som annars alltid lämnar något. Jag tänkte inte på det för än jag kom in på din blogg nu. DU SKALL LIKSOM ÅKA HEM OCH JAG VILL NOG INTE RIKTIGT INSE DET. Det som inte syns finns inte. Duvet. Men faktum kvarstår; du skall åka hem och jag kommer sakna dig som tusan söta, fina, rara, snälla, underbara Ingrid. Tack för ett underbart halvår (GUUUD, NU LÅTER DET SOM DU SKALL DÖ IGEN OCH DET SKALL DU JU INTE! Vi ses för fanken om ett halvår igen. Och jag vet vem som kommer sitta och vänta på mig i trappuppgången och bära mig upp för trapporna hahahahahahhaah. Jo för det iiiiiiiiiiiiiiinga!) Vännen, vi ses på middagen sedan. Det kommer bli mysigt. PYSSILYSS!

2009-02-25 @ 16:46:25
URL: http://plymis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0