28december- Ipod&CherryCreek

Hej Sverige!
Har precis krypit ner under täcket och snart är det dags för sömn eftersom jag ska upp tidigare än tuppen imorgon. Till höger om mig på nattuggsbordet ligger Ingrids nya stolthet och lyser:En rosa Ipod Nano ( den här gången hade jag inte ens svårt att välja färg) och den är MIN! Köpte den idag för mina julklappspengar och jag längtar efter att få börja fiffla med den, lägga in musik och numera få springsällskap. Skakar man på den byter den låt, jisses vad fiffigt! Nyårsklänning är införskaffad, två stycken t.om och det blir ju lite dilemma, för jag kan ju inte kombinera en svart tubtopsklänning med en rosa som är helt olik den första. Så vilken ska jag ta? ;)
Eftermiddagen har varit toppen, Elin kom och hämtade mig i sin monstertruck ( tro mig den är enorm) och vi begav oss mot Cherry Creek men jag kände mig ganska lugn i denna enorma bil för det kändes nästan som att vi satt 2m över alla andra bilar, vilket vi nog gjorde också..
CherryCreek var mysigt&bra , shoppade lite mera på rean och avslutade dagen på restaurang. Hemvägen i Elins monstertruck gick bra, vi tog oss knappt ut från parkeringshuset eftersom det var så lågt  i tak, men det gick vägen. Eftersom jag inte ville åka hem så tog vi oss en tur till Target, vilket hade stängt och resulterade i att vi fastnade på Targetparkeringen och inte hittade en väg ut.. Efter att ha vimsat runt med bilen på en tom parkeringsplats hittade vi äntligen hem till mitt ställe. Då stängde vi av bilen och lamporna och satt ett tag där och pratmyste innan det blev dags för sömn. ( Detta inlägg började skrivas igår och avslutas idag)
Och en sol går till världens bästa Kesti och det där som kallas syskon. Att någon kan få en glad på en handvändning och få livet att bli så mycket gladare, då är man väldigt bra. Syskon är bland det bästa man kan ha, alltid vet man att dom finns där och är tillförlitliga till 100procent. Tack Kesti för igår, för dina kloka ord, för att du är min syster och jag älskar dig. Puss&Kram
Ingrid


My own, my precious!




Jag älskar dig.

Kommentarer
Postat av: alexandra

syskonkärlek is the shit duvet!

2008-12-30 @ 17:33:17
URL: http://plymis.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej!

Det är ju du som är helt underbar, blir glad av att läsa sådana fina ord. Härligt att du känner dig glad igen underbara lillasyster.

Ha det nu helt underbart och kom ihåg att Du är bäst!

Kramar

2008-12-30 @ 22:10:06
Postat av: mamma

hegj gumman väntar på rapport från ditt nyår och passar på att önska Gott Nytt År

2009-01-01 @ 23:18:26
Postat av: Elin

fett med ipod du!! ;D

nu ska jag läsa ditt nyårs inlägg!

2009-01-02 @ 12:41:28
URL: http://hejhenning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0