15december- Även på gym lyckas vi med bravader

Hej alla därhemma!
Saker händer och jag lyckas med både det ena och det andra, fast vem kan i sin vildaste fantasi tro att ett gymbesök kan bli så händelserikt. Jag och Alexandra har bestämt oss för att börja träna ordentligt och på dagens shema stod  simning, så idag bar det iväg till gymmet för att först använda oss av "gåmaskinen", gymma lite och sen simma. Då vi är ombytta och klara var det bara att sätta igång, vad händer? Gåmaskinen får helt spader och hur man än står och trycker på den så verkar ingenting fungera, vi står där i säkert 20minuter ( och gymet är inte stort).Jag försöker trampa och Alexandra fixa inställningarna men dock utan resultat. Alla börjar kolla på oss som vi är helt korkade och tillslut utbrister Alexandra: Men Ingrid, det är iallfall bra att jag fixar inställningarna, för då får ju jag se smart ut iallfall! ( Tack för den!)
Efter många misslyckade försök rasar tillslut tramporna ner i golvet och vi inser att det är fel på hela maskinen! Vidare till simhallen eftersom vi inte vill tillbringa en minut till ett detta rum, VAD HÄNDER?
Bikini på och dags att hoppa i och simma då en amerikan kollar på oss och undrar om vi verkligen ska simma, och ja det ska vi ju. Han säger ingenting mer utan simmar iväg och vi känner oss tolalt borta men bestämmer oss för att byta till en annan bana i hallen där en tant simmar. Och hon simmar så långsamt så vi får både klöver och spader, men bättre än en som inte tycker att vi ska simma iallfall. Då vi har simmat ett tag upptäcker vi felet med allt, första banan står det en stor blå skylt där det står: Fast Lane, mitten av bassängen finns: Medium Lane och vi har lagt oss i Slow Lane bland alla gamlingar. Fick en kallsup då jag började skratta, men det var bara att fint simma vidare och varva tanten både en, två och tre gånger!
Det är superkallt och superhalt på vägarna och imorse var det -20, då man nyduchad efter simningen kom ut i kylan frös håret till is och jag ställde mig frågan: Vad gör vi här ( i denna smällkalla kyla!) ? Det är då denna människa som alltid förgyllerna dagarna med kloka ord och roliga uthopp från henne mun säger: Men Ingrid, hade vi varit någon annan stans i USA, där det varit varmt hade ju inte vi träffat varann!
Och precis just därför, hade jag inte träffat denna tokhärliga Alexandra hade denna tid varit helt annorluda och hon är en del som gör livet, USA, alla upplevelser till TopNotch! ( Det roliga är dock att man inte vet om det kan vara 20plus imorgon eftersom värdet kan pendla enormt!)
Japp, livet är helt enkelt lyckligt just nu och snart ska är jag väldigt sugen på pröva lyckan på en snowboard i bergen;)
Puss&Kram
Ingrid
 

Även om jag kände tusen så är jag 99,999999procent på att du fortfarande skulle vara världens bästa Alexandra! ;)
Top Notch i den smällkalla värmen!

Kommentarer
Postat av: Johan

Inkan has done it again!

2008-12-16 @ 16:36:20
URL: http://johanberattar.blogg.se/
Postat av: Elin

härligt du! Hahaha ja du vet då sannerligen hur man lyckas! :D :) Den där Alexandra verkar ju vara en helhärlig tjej, hoppas man får träffa någon gång! :)



Oh no, Ingrid på snowboard. Det blir intressant att höra om DOM bravaderna sen! hahahah!

2008-12-16 @ 20:05:53
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout
Postat av: Kesti

Hej!

Känns trygg att ni för en gångs skull satsar på slow lane.... annars brukar det kunna gå vilt till när ni är i farten. Härlig att du har Alexandra, hon verkar superhärlig.

Kramar till er alla.

2008-12-16 @ 20:40:55
Postat av: alexandra

hörrududdu, du har ju missat fickparkeringen. skäms du ingrid eller är det bara fel på minnet? ;) PÖSS

2008-12-22 @ 17:39:00
URL: http://plymis.blogspot.com
Postat av: casa

hon på bilden bredvid dig när du har röd tröja ser ut som Maya.. i det där tv programmet med finch, när dem driver en tidning typ, minns ej vad den heter.. AHhhTJAdå

2009-01-09 @ 07:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0